Liga 1 - Mitrović pokvario Anrijev debi, Vaha vaskrsao Nant!

Autor: Ivan Cvetković
subota 20.10.2018.
21:52
Izvor: Sportske.net

"Kanarinci" prekinuli niz loših rezultata.

Povezane vesti

U desetom kolu francuske Lige 1 u terminu od 20 sati odigrano je pet utakmica danas.

Nant je na svom terenu bio ubedljiv protiv Tuluza, "Kanarinci" su slavili sa 4:0. Emilijano Sala doveo je svoj tim u vođstvo u 25. minutu, a Gabrijel Boskilja je udvostručio prednost domaće ekipe. Nakon toga usledio je pravi šou Sale koji je kompletirao het-trik golovima u 71. i 77. minutu i tako doneo prvu pobedu Vahida Halihodžića na klupi ekipe za koju je i nastupao kao fudbaler.

Tijeri Anri svoj trenerski debi neće pamtiti po dobrom jer je njegov Monako poražen u Strazburu sa 2:1. Prvi gol na meču postigao je Adrijen Tomason u 17. minutu nakon asistencije Lale, da bi "Kneževima" presudio Lebo Motiba u 85. minutu meča. Nimalo im nije pomoglo isključenje Grandsira u 66. minutu. Utešni pogodakza goste postigao je Juri Tilemans golom sa penala. Srpski internacionalac Stefan Mitrović je sa kapitenskom trakom predvodio Strazbur do pobede, a zaradio je žuti karton.

Lil je u gostima slavio protiv Dižona sa 2:1. Povele su "Doge" u 21. minutu preko Nikolasa Pepea koji je bio precizan sa bele tačke, a na 2:0 povisio je Luiz Arauho. Utešni pogodak za Dižon dao je Mehdi Abeid sa penala u 81. minutu meča.

Rem i Anžer su podelili plen pošto se meč završio 1:1. Ismael Traore doveo je goste u vođstvo u 36. minutu, ali je bod sačuvao Pablo Čavarija golom u 73. minutu.

Na susretu između Kaena i Gengana nije bilo pogodaka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke