Liga 1 - Mbape srušio i Nim

Autor: Nikola Miloradović
subota 23.02.2019.
19:06
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Pari sen Žermena upisali su 22. trijumf u francuskom šampionatu ove sezone.

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Dominaciji Parižana u Ligi 1 nema kraju, u 26. kolu došli su do svoje 22. pobede ove sezone, kako su na "Parku prinčeva" savladali Nim rezultatom 3:0 (1:0).

Tuhel na meč nije poveo Di Mariju, Draklser je ostao na klupi, na kojoj je bilo samo pet igrača, van stroja su zbog povreda Kavani i Nejmar, ali to nije smetalo "Svecima" da upišu trijumf.

Poveli su u 40. minutu, Verati je majstorski pronašao Nkunkua, koji uspeva da izbegne ofsajd zamku i u situaciji jedan na jedan sa golmanom gostiju donosi prednost Parižanima.

Sa tim rezultatom otišlo se na odmor, da bi u 69. minutu povisili na 2:0, Nkunku lepo pronalazi Bernata, ovaj ubacuje loptu pred gol Nima, na pravom mestu Mbape, koji duplira prednost domaćina.

Konačan rezutat postavio je svojim drugim golom Mbape u 89. minutu, istrčali su sjajnu kontru Parižani, Nkunku je proigrao supertalentovanog Francuza, koji je postigao svoj 22. gol u Ligi 1 ove sezone, za 3:0.

PSŽ ubedljivo prvi, odigrali su 25 mečeva ove sezone, upisali 22 trijumfa i doživeli samo jedan poraz, imaju 68 bodova, 17 više od drugoplasiranog Lila uz utakmicu manje.

Nim na 11. mestu sa 32 boda manje od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke