Liga 1 - Mbape i Nejmar za pobedu protiv Lila, PSŽ nestvarnih 12/12 u ligi!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 02.11.2018.
22:55
Izvor: Sportske.net

Da li iko može da ih zaustavi i otkine im neki bod?

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Koliko je PSŽ nadmoćan pokazuju i rezultati u derbijima. Oni rutinski dobijaju svoje rivale. Ovoga puta su slavili protiv drugoplasiranog Lila sa 2:1 (0:0).

Iako ih za par dana očekuje vrlo važan duel u Ligi šampiona, Tuhel je izveo vrlo jak sastav protiv Lila, kao da je hteo svima da dokaže da apsolutno nema ko da ih zaustavi da ponovo osvoje francuski šampionat.

Domaćin je bio bolji i u prvom poluvremenu, ali kao da nisu igrali onako kako mogu, kao da su se čuvali za gostovanje u Napoliju, a onda su poslednjih 20 minuta meča dodali gas, kako se slučajno ne bi desilo da izgube neki poen u francuskoj ligi.

Oni su toliko dominantni da izgleda kao da svima u ligi mogu da daju gol kad god požele, čist primer je pobeda protiv Liona od 5:0 i Mbapeovih impresivnih 13 minuta i 4 gola za to vreme. Lil nije prošao baš kao Lion, ali PSŽ se nije ni trudio. Mbape je u 70. minutu doneo prednost aktuelnom šampionu, a Nejmar je u 84. minutu stavio tačku na ovaj duel. Ipak, u nadoknadi je Lil uspeo da postigne počasni gol. Pepe je sa bele tačke smanjio prednost, ali to je bio već 94. minut i nije bilo dovoljno vremena da eventualno pokušaju da iznenade kada je ovaj meč u pitanju.

Tuhel je sigurno mnogo više pripremao svoj tim za meč sa Napolijem nego za ovaj protiv Lila. On je sigurno svestan da bi eventualni poraz protiv Napolija značio najverovatniju eliminaciju ovog tima iz tog takmičenja.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke