Liga 1 - Marsej kisknuo bez Radonjića, Strazbur ubedljiv bez Mitrovića!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 02.12.2018.
20:34
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalni nisu nastupili za svoje timove.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Marsej iznenađujuće nije slavio protiv Remsa, utakmica je završena bez golova, a Ren je poražen na svom terenu od Strazbura sa 1:4 (1:2).

Marsej je bio ogroman favorit pre meča, ali tu ulogu nisu opravdali i na terenu. Domaćin jeste bio bolji, ali nisu uspeli da iskoriste brojne prilike, a čak ni ogroman broj udaraca ka protivničkom golu nije bilo dovoljno da se savlada Mendi. Marsej je od starta krenuo prilično ofanzivno, želeli su da slome protivnika u prvih 45 minuta. Gosti su bili strpljivi, a imali su i veoma raspoloženog Mendija na golu. Marsej je u prvom poluvremenu uputio čak 11 udaraca ka golu protivnika. Drugo poluvreme je bilo malo mirnije, izgledalo je kao da je domaćin ostao bez snage, pa se ovaj meč na kraju završio najnepopularnijim rezultatom.

Strazbur je igrao fantastično na startu ove sezone, ali onda su upali u malu krizu. Ipak, ovaj rezultat govori da je kriza definitivno gotova. Domaćin je odigrao veoma lošu utakmicu, dozvolili su gostima preveliki broj prilika, a Strazbur je to umeo da iskoristi pa su postigli čak četiri gola na ovom meču. Domaćin je poveo preko Sara u devetom minutu, ali to je sve što smo videli od Rena danas. Inicijativu su zatim preuzeli gosti i već u 20. minutu stigli do izjednačenja preko Tomasona. Martin je imao dve prilike da izvede udarac sa bele tačke, a oba puta je bio precizam. Prvi put u 32. minutu, drugi put u 50. minutu za potpuni preokret Strazbura. Martinez je stavio tačku na ovaj meč u 77. minutu i konačnih 1:4.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke