Liga 1 – Lion siguran, šok u Kneževini!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 10.08.2014.
23:02
Izvor: Sportske.net

Nakon kompletnog prvog kola francuskog šampionata PSŽ i Monako, glavni konkurenti za titulu, nisu uspeli da pobede, a najveće iznenađenje je poraz Monaka na svom terenu.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

U prvom današnjem meču Lion je sigurno započeo svoj pohod u novoj sezoni francuskog šampionata, golovima Malbranka i Lakazetea iz penala uspeli su da savladaju Ren. Bili su mnogo bolja ekipa, dopustili su gostima da samo jednom šutnu u okvir gola, za razliku od 7 puta koliko su oni šutnuli ka golu Koštila.

U drugoj utakmici videli smo veliko iznenađenje, pošto je Monako izgubio na svom terenu od Lorijena rezultatom 2:1 golom Lavinja u poslednjim minutima meča.

Prethodno je u prvom poluvremenu Abubakar iz penala postigao gol za goste u ovom meču, igrao se deveti minut, da bi sredinom drugog poluvremena Monako ostao sa igračem manje zbog drugog žutog kartona Rikarda Karvalja.

Ipak, 10 minuta nakon toga sudija je dosudio penal i za Monako, Falkao je bio siguran izvođač, da bi pomenuti rezervista Lavinj koji je ušao u igru u 81. minutu meča samo 7 minuta kasnije doneo pobedu svom timu i zlatna tri boda.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke