Liga 1: Lil i Pepe nastavili da oduševljavaju, Nici puna mreža golova

Autor: Nikola Miloradović
petak 01.02.2019.
22:59
Izvor: Sportske.net

Novi trijumf Lila na stadionu "Pjer-Moroj".

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Fudbaleri Lila slavili su kod kuće protiv Nice sa ubedljivih 4:0 (2:0).

Poveli su već u sedmom minutu, strelac je bio Rafael Leao. Ikone je ubacio loptu sa leve strane, jedan od defanzivaca Nice je uspeo da je zakači, ali nedovoljno dobro, lopta je stigla do Leaa, koji matira golmana gostiju za 1:0.

Pola časa kasnije, 2:0 za Lil, sjajan gol postigao je supertalentovani Nikola Pepe. Fudbaler iz Obale Slonovače je prosto proleteo po desnoj strani, sjurio se u kazneni prostor rivala i loptu veoma precizno poslao u dalji ugao.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon pola časa igre u nastavku fudbaleri Lila poveli sa 3:0.

Pepe ovoga puta odlično pronalazi Bambu, ovaj izbija sam pred golmana Nice i lako ga matira.

U 90. minutu su gosti ostali sa igračem manje, Li Melu je zaradio direktan crveni karton nakon što je zgazio rivala, koji mu je zasmetao da izvede prekid.

Konačan rezultat je u poslednjem minutu postavio iskusni Loik Remi, lako je matirao glavom Beniteza sa par metara, nakon idealnog centaršuta Pijea.

Lil je drugi na tabeli Lige 1 sa 46 bodova, 10 manje od lidera PSŽ-a, ali uz tri utakmice više. Ono što je bitnije, imaju šest bodova više i utakmicu više od trećeplasiranog Liona, devet bodova i utakmicu više od četvrtoplasiranog Sent Etjena. Vezali su šest pobeda u svim takmičenjima.

Nica sedma sa 34 osvojena boda nakon 23 odigrana susreta.

Posebnu pažnju skrećemo i na Pepea, koji je večeras upisao gol i asistenciju, pa sada ima učinak od 16 golova i osam asistencija u Ligi 1, drugi je strelac lige iza Mbapea (18) i najbolji asistent sa Di Marijom (obojica po 8).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PsG_PsG
Saturday, 02.02.2019
12:18

Lil igra odlično ove sezone, Galtie radi dobar posao sa vecinom mladim igračima poput Pep koji je odličan igrač. Problem je sto će na kraju sezone kao i ostali FR klubovi( sem PSŽ) rasprodati najbolje (primorani zbog velikih taksi) i iduce godine verovatno igrati za opstanak. Priča se da će rasprodati Pep za ~70M€ nekom engleskom klubu.