Liga 1 - Kad Radonjić startuje, Marsej ne greši, golčina Pajea!

Autor: Nikola Miloradović
subota 08.02.2020.
19:35
Izvor: Sportske.net

Nova pobeda ekipe sa "Velodroma".

Epa/Sebastien Nogier
Epa/Sebastien Nogier

Povezane vesti

Fudbaleri Olimpik Marseja upisali su i 14. pobedu ove sezone u francuskom šampionatu, kako su pred svojim navijačima savladali poslednjeplasirani Tuluz sa 1:0 (0:0).

Malo su se više mučili nego što se očekivalo puleni Andre Viljaš Boaša, Tuluz je očajan ove sezone, vezali su 14 mečeva bez pobede i sa samo jednim remijem u svim takmičenjima, od početka sezone imaju samo četiri pobede u zvaničnim utakmicama.

U prvom poluvremenu susreta na "Velodromu" nije bilo golova, a onda je na scenu stupio fenomenalni Dimitri Paje.

Sar mu je ostavio loptu na 20ak metara od gola rivala, ovaj se odmah namestio na udarac i poslao pravi projektil u mrežu gostiju za 1:0.

Do kraja smo videli nekoliko jako dobrih prilika, najbolju je čini se propustio napadač Tuluza Eron Iseka Leja, čiji udarac iz kaznenog prostora je uspeo da ukroti iskusni Stiv Mandanda.

Nije bilo promene rezultata, Marsej je vezao i drugu pobedu u Ligi 1.

Nemanja Radonjić se još jednom našao u startnoj postavi Marseja, ovoga puta nije imao sreću da se upiše u listu strelaca, igru je napustio početkom drugog poluvremena, kada ga je zamenio Kaui.

Olimpik je drugi na tabeli sa 49 bodova, devet manje od lidera PSŽ, ali uz utakmicu više, šta reći još za Tuluz, koji je pretrpeo 17. poraz u 24. kolu, imaju samo 13 bodova, 11 manje od Dižona koji je prvi iznad crte i još pritom imaju i utakmicu više.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke