Liga 1 - Jovanović požuteo u porazu od Strazbura, Monako nastavlja po starom!

Autor: Ivan Cvetković
subota 26.01.2019.
21:54
Izvor: Sportske.net

Nije vredela ni smena Tijerija Anrija.

EPA-EFE/IAN LANSGDON
EPA-EFE/IAN LANSGDON

Povezane vesti

U terminu od 20 sati, večeras su odigrane četiri utakmice 22. kola francuske Lige 1.

Monako je nastavio sa nizom loših rezultata i nakon smene Tijerija Anrija, te su večeras poraženi u Dižonu od domaćina sa 2:0. Poveo je Dižon golom Kvon Čang-Hona u 24. minutu, da bi Naim Sliti otklonio svaku dilemu oko pitanja pobednika u 69. minutu meča. "Kneževi" su igrali sa igračem manje od 60. minuta kada je Naldo dobio direktan crveni karton.

Nica je istim rezultatom slavio protiv Nima na svom terenu. Jusef Atal je doneo prednost svom timu u 41. minutu, da bi konačan rezultat postavio Alan Sen-Maksiman u 54. minutu susreta.

Veoma uzbudljivo bilo je u Strazburu gde je domaćin pobedio Bordo sa 1:0 u poslednjim trenucima meča. Kada su svi mislili da je podela bodova neminovna, usledio je pogodak Kevina Lale koji se u trećem minutu nadoknade vremena odlično snašao i pogodio na centaršut Martineza. Stefan Mitrović je pobedu svog tima ispratio sa klupe, dok je Vukašin Jovanović odigrao ceo meč za Bordo pritom zaradivši žuti karton.

Rem je osvojio tri boda na gostovanju u Gengamu kojeg je savladao minimalnim rezultatom. Čovek odluke bio je Metju Safaro koji je postigao pogodak u 38. minutu. Domaćoj ekipi nimalo nije pomogla ni situacija u 59. minutu nakon koje je Đilobođi dobio direktan crveni karton.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 26.01.2019
23:02

Naldo opet dobija direktan crveni karton...strasno sta radi jedan preiskusan igrac