Liga 1 - Fantastičan meč u Lilu, "Lavovi" se provukli!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 01.12.2018.
18:55
Izvor: Sportske.net

Fudbal za sladokusce u 15. kolu francuskog prvenstva.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

PSŽ je toliko dominantan da je ovo bio duel za drugo mesto. Na kraju su Lil i Lion podelili bodove, a rezultat je 2:2 (2:0).

Oba tima igraju sjajno ove sezone, a da li je utakmica u Ligi šampiona previše uticala na igrače Liona? Lion je igrao fantastično i drugi put ostao neporažen protiv Mančester sitija, a nakon pobede u prvom duelu, sada su odigrali 2:2.

Lil nije imao obaveze tokom nedelje i odmorni su ušli u ovaj duel. Upravo to se videlo na startu ovog meča. Domaćin je iskoristio svoje šanse i već nakon 28. minuta vodio sa 2:0. Remi je oduzeo loptu na sredini terena, a na kraju se i u završnici akcije našao na pravom mestu i postigao fantastičan gol, igrao se 17. minut. Pepe je duplirao prednost u 28. minutu, a Remi je sada imao ulogu asistenta.

Lion je uspeo da se trgne do kraja poluvremena i uspeli su da stvore neke šanse, ali gosti nisu imali sreće da postignu gol. Na startu drugog poluvremena Lion je nastavio sa ofanzivom i već nakon tri minuta su dobili jedanaesterac. Depaj je neprecizno izveo ovaj udarac i propustio šansu da smanji prednost Lila. Traore je ispravio tu grešku i u 63. minutu postigao gol, i ostalo je pitanje da li će gosti imati snage da stignu do izjednačenja. Kada su svi mislili da će Lil lagano privesti ovu utakmicu kraju, Dembele je postigao sjajan gol i utišao ceo stadion.

Na kraju je Lion sasvim zasluženo stigao do remija u ovom meču i tako ostao na drugoj poziciji (makar trenutno, ukoliko Monpelje ne pobedi Monako). Lil je definitivno u krizi, ovo je četvrti meč bez pobede, ali definitivno im niko ne može zameriti za remi sa Lionom koji igra fantastično ove sezone, uostalom videli smo i protiv Mančester sitija koliko su moćni.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke