Liga 1 - Baloteli pravio šou, Subotić i drugovi nemoćni na "Velodromu"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 03.03.2019.
23:08
Izvor: Sportske.net

Sve bolji Marsej slavio u 27. kolu francuskog šampionat protiv Sent Etjena.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Fudbaleri Olimpik Marseja upisali su pobedu na svom stadionu u okviru 27. kola Lige 1, savladan je Sent Etjen, rezultatom 2:0 (2:0).

Poveli su već u 12. minutu, sjajan gol postigao je Mario Baloteli.

Tovan je izveo korner sa desne strane, Baloteli se dobro zagradio i "polu-makazicama" zatresao mrežu iza Rufijea za 1:0, a onda je usledio pravi šou u režiji italijanskog napadača.

Baloteli je uzeo svoj mobilni telefon od fotografa koji je stajao iza gola i uživo prenosio putem društvene mreže "Instagram" proslavu sa svojim saigračima.



Nije dugo trebalo Marseju da duplira prednost, igrao je rukom u svom kaznenom prostoru Debiši, nakon šuta Tovana, sudija je pokazao na kreč.

Odgovornost preuzima upravo Tovan, Rufije je promašio stranu, 2:0 za Marsej. 

Samo tri minuta kasnije nova šansa za francuskog reprezentativca, ali ovoga puta šutira levo od gola.

Do poluvremena je Žermen imao dve prilike da uveća prednost domaćina, najpre je sa ivice kaznenog prostora šutirao pored gola rivala, da bi u sudijskoj nadoknadi njegov dobar pokušaj glavom uspeo maestralnom odbranom da zaustavi Rufije.

Mogao je Sent Etjen da se vrati nakon 20ak minuta igre u nastavku, ali je pokušaj Hamume u poslednji čas uspeo da izblokira jedna od defanzivaca Marseja.

U 73. minutu Tovan odlično izvodi slobodan udarac, ali je Rufije još jednom sjajnom odbranom uspeo da spreči Marsej da se odlepi na tri gola viška.

Nastavile su da se ređaju prilike pred gostujućim golom, ponovo je Rufije blistao, kada je u 81. minutu zaustavio pokušaj Maksima Lopeza.

Samo dva minuta kasnije, Sanson tuče iz kaznenog prostora rivala, ali ovoga puta Rufije nije imao posla, prebacio je vezista Marseja loptu preko gola gostiju.

Na kraju je rezultat sa poluvremena ostao na snazi do poslednjeg sudijskog zvižduka, Neven Subotić je odigrao svih 90 minuta dresu poražene ekipe, dok je bivši igrač Zvezde Nemanja Radonjić presedeo čitav meč na klupi Marseja.

Olimpik ne odustaje od Lige šampiona, četvrti su sa pet bodova manje od Liona, preskočili su ovim trijumfom Sent Etjen, koji nakon 27 kola ima bod manje od večerašnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke