Lids sprečio bruku, Osama Bin-Laden na tribinama navija protiv Mitra!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 25.06.2020.
08:39
Izvor: Sportske.net

Na sreću, navijač primetio šta će se desiti...

Epa/Day Studio
Epa/Day Studio

Povezane vesti

Veliki kiks dogodio se Lidsu. Slavni klub koji se posle decenije vraća u PL je ponudio svojim navijačima da za 25 funti budu prisutni na "Eland Roudu" u meču protiv Fulama koji je na programu za vikend.

Naravno, u pitanju je akcija, možete da pošaljete sliku koja se potom radi od kartona, pa na taj način eto pomažete klub koji ima čak 30 000 pretplatnih ulaznica i trpi velike gubitke zbog toga što igra pre praznim tribinama.

Tim Marsela Bijelse je već u PL, jasno to će doneti novac, ova akcije je u stvari za mnoge test vernosti klubu koji je sedamdesetih bio hit u Engleskoj, a u ovom veku igrao polufinale Lige šampiona.

No, nečija šala je otišla predaleko, jer su navijači zapazili sliku Osame Bin Ladena na tribinama. Neko je platio 25 funti, a jedan navijač je primetio da sedi pored teroriste koji je likvidiran 2011. posle decenijske potrage, nakon napada na Ameriku.

Bin Laden

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Thursday, 25.06.2020
17:39

nzm ko je pisao ovaj tekst....ali LIDS je zadnji put igrao PL u sezoni 2003/2004 znaci posle 16 god se vraca u PL gde mu i pripada mesto ;)