Levandovski i Miler srušili Šalke, još šest pobeda i titula!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.02.2018.
20:23
Izvor: Sportske.net

Bajern nije daleko od titule, sada ima 18 bodova više od Lajpciga.

Beta/Sven Hoppe/dpa via AP) via AP
Beta/Sven Hoppe/dpa via AP) via AP

Povezane vesti

Bajern iz Minhena je veoma blizu titule.

Nakon pobede protiv Šalkea danas u derbiju 22. kola od 2:1 stigli su na 18 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu Lajpciga i potrebno je još 18 bodova da budu sigurni na prvom mestu na kraju šampionata.

Robert Levandovski je doveo Bajern u prednost već u 6. minutu meča, nakon što je golman Šalkea odbio loptu do njega u petercu, Poljaku nije bilo teško da postigne gol za 1:0.

U nastavku vrlo brzo smo videli gol u mreži Bajerna.

Lopta je kružila oko šesnaesterca, na kraju je došla do Franka Di Santa, koji poravnava rezultat na 1:1 odličnim udarcem sa ivice kaznenog prostora.

Bio je to 29. minut, a kasnije je usledila polukontra Bajerna, poveo je loptu Roben po desnoj strani, uposlio Milera i kada su svi očekivali centaršut, Miler je prevario golmana Farmana i postavio konačan rezultat od 2:1.

Šalke je imao šansu da stigne do izjednačenja sredinom drugog poluvremena, ali je Ulrajh spasio gol nakon udarca Emboloa.




Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Sunday, 11.02.2018
10:41

Svaka cast Bajernu, cista dominacija bez puno ulaganja, sad je Bundesliga postala slicna francuskoj tamo dominira PSG isto ovako ali oni samo unistavaju fudbal zbog toga koliko novca ulazu.

avatar
Karambol
Sunday, 11.02.2018
02:30

Odigrali koliko treba. Ribery vise nije za prvu ide sve na silu, a ne moze,dosta je napada pokvario na ovoj utakmici, Coman umesto njega mora igrati na bitnijim utakmicama sto slede u Ls.. Vidal pravi pit bull i borac sto je retko u danasnjem fudbalu imati takvog igraca kao njega. Mia San Mia

avatar
scofield
Sunday, 11.02.2018
00:59

Ko prati ovu smesnu ligu

avatar
Al(a)din
Saturday, 10.02.2018
21:32

Meni je samo zao Ulrajha sto je u senci Nojera, da nema the Walla, bio bi sigurno jedan od boljih golmana na svijetu. Definitivno zasluzuje pre Lena, Horna, Trapa i Fermana u reprezentaciji

avatar
Bayern ljubav
Saturday, 10.02.2018
21:53

Potpuno se slažem sa tobom.