Leva nezadovoljan, Zvezdu je trebalo ubedljivije dobiti

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 19.09.2019.
16:43
Izvor: Sportske.net

Poljak se oglasio nakon utakmice protiv srpskog šampiona.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su juče doživeli poraz u Minhenu od Bajerna, na startu grupne faze Lige šampiona.

"Crveno-beli" su poraženi sa 3:0, Bajern je dominirao, imala je i Zvezda svoje šanse, ali je jasno da su Bavarci zasluženo slavili.

Jedan od strelaca bio je i Robert Levandovski, napadač nemačkog šampiona je iskoristio grešku Marka Gobeljića i matirao Borjana u finišu susreta, kada je otklonio gotovo sve dileme o konačnom ishodu susreta.

Nakon utakmice je istakao da Bavarci nisu postigli dovoljno golova.

"Imali smo utakmicu pod kontrolom i igrali dobro, ubrzali smo do maksimuma i imali puno prilika. Ali nismo postigli dovoljno golova. Pokušavali smo da idemo napred. Ponekad smo možda donosili i loše odluke i birali loša rešenja u napadu, ali to su sitnice koje se mogu otkloniti. Na kraju, dali smo tri komada, ali je trebalo da bude pet ili šest", izjavio je popularni Leva.

Istakao je ipak da mu je drago što se našao među strelcima, a dodaje i da su Bajernu ovakve utakmice veoma značajne.

"Ovakve utakmice su nam potrebne da bismo videli gde smo i da vidimo gde još možemo da napredujemo, šta možemo da popravimo. Posle drugog gola sve je bilo lakše, još jednom, drago mi je što sam pogodio", dodao je sjajni strelac.

Nakon Bajerna, Crvenu zvezdu u nedelju očekuje "Večiti derbi", dok će se u drugom kolu Lige šampiona susretsti sa Olimpijakosom na "Rajku Mitiću".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 19.09.2019
20:38

biće prilike na stadionu rajko mitić

avatar
RIP KOBE
Thursday, 19.09.2019
17:44

nema veze Lewa! ispadavi to u rupi lepo brate!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 19.09.2019
17:27

Videlo se juče da Perišić i Koman koji nisu loši igrači, ali nisu Riberi i Roben iz najboljih dana, a tek je Kimih daleko od Lama. Levandovski je igrač kome trebaju lopte s bokova, izgleda da je i on sam svestan da mu lični, a i učinak kluba zavise najviše od toga pa je zato i tražio pojačanja od kluba. Jedino pravo pojačanje u napadu je Kutinjo koji je na poziciji desetke zaista nešto novo što Bajern dugo nije imao. I ovakav Bajern je mogao dosta ubedljivije da pobedi, ali kao što je sam Levandovski rekao donosili su loše odluke u odlučujućim trenicima kao što su trenutak za šut ili lažnjak, odnosno izbor igrača koga treba proigrati u datom trenutku, uz to nisu ni bili precizni. Jedino se ne slažem da im je zvezda neki reper koji može da im da smernice, da ste igrali protiv Inđije bliži biste bili reperu.

avatar
Old_school
Friday, 20.09.2019
11:38

Zaista mi nije jasno kako administratori tvoj komentar, koji je uvek pun mrznje, na svakoj vesti, uvek proslede.