Leva kao Mesi i Ronaldo, OVO bi mogla biti velika mrlja u karijeri!

Autor: Stefan Matić
petak 18.09.2020.
20:22
Izvor: Sportske.net

Poljak pred početak Bundeslige tužen.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Večeras nam se vraća nemačka BL, novu sezonu otvara šampion Bajern Minhen koji će ugostiti Šalkea. Međutim, glavni igrač Bavaraca Robert Levandovski neće dočekati "rudare" u najboljem raspoloženju.

32-godišnji Poljak je optužen za utaju poreza!

Bivši agent Levandovskog Cezari Kučarski optužio je Levandovskog kako je preko svoje firme utajio iznos koji navodi kao sedmocifreni broj. Kučarski je pokrenuo postupak protiv napadača, zahtevaće isplatu od devet miliona evra.

Navodno je Levandovski novac svoje kompanije RL Menadžment koristio u privatne svrhe, fudbaler je navodno plaćao svoja luksuzna putovanja sa svojom suprugom Anom. Takođe navodi se da novac od transfera takođe nije uplaćen na pravi način, sve je išlo na privatan račun za dalju upotrebu od strane samog fudbalera.

Ozbiljne optužbe, fudbaleri su uvek bila omiljena 'meta'. Leo Mesi je morao da plati kaznu od 2 miliona evra za utaju poreza tokom 2007, 2008 i 2009-te godine dok je Kristijano Ronaldo platio kaznu od neverovatnih 18 800 000 evra, Portugalac je optužen za utaju u trajanju od 4 godina, od 2011-te do 2014-te godine.

Baner 12

Izgleda da će i Poljak zauzeti svoje mesto među najboljim, čak i na ovaj način. Levandovski je prokomentarisao kako je ovo nevažeći proces, optuživši bivšeg agenta za maltretiranje i ucenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Friday, 18.09.2020
20:42

Naravno da vise vjerujem Lewi, nego bivsem agentu koji bi da se sveti jer ga je Lewa sutnuo

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 18.09.2020
20:26