Lev kombinovao, Nemci slavili posle preokreta

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.09.2018.
22:52
Izvor: Sportske.net

Francusku nisu uspeli da savladaju u Minhenu, večeras u prijateljskom odmeravanju snaga Nemci preokretom stigli do pobede nad Peruom.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Reprezentacija Nemačke započela je novi takmičarski ciklus remijem (0:0) sa Francuskom u prvom kolu Lige nacija, a večeras su "Panceri" u Zinshajmu ugostili Peru i upisali trijumf.

Prijateljski meč na stadionu Hofenhajma završen je rezultatom 2:1 (1:1), pa je tako četa Joakima Leva stigla do prve pobede nakon katastrofe na Mundijalu u Rusiji.

Selektor "Pancera" odlučio je da izvede kombinovani sastav bez najvećih zvezda tima, ali je i pored toga Nemačka stigla do očekivane pobede.

Peru je baš kao i pre tri dana u Amsterdamu stigao do vođstva. Luis Advinsula iskoristio je pukotinu na levoj strani odbrane domaće selekcije i loptu smestio iza leđa Ter Štegena koji nije dobro pokrio prvi ugao.

Vodeći gol Perua pogledajte OVDE!

Vođstvo gostiju bilo je na snazi nepuna tri minuta. Julian Brandt je iskoristio asistenciju Tonija Krosa i jako lepim udarcem smestio loptu u mrežu.

Izjednačujući gol Juliana Brandta pogledajte OVDE!

Lev je u nastavku iskoristio svih šest izmena, ali je Nemcima pobedu doneo igrač koji je na terenu bio od prvog minuta.

Dve loše reakcije reprezentativaca Perua omogućile su Nemcima da stignu do drugog gola i pobede, a Niko Šulc je bio strelac pobedonosnog gola.

Nemačku 13. oktobra očekuje takmičarski meč sa Holandijom u drugom kolu Lige Nacija, a već tri dana kasnije "Panceri" gostuju Francuzima u trećem kolu istog takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke