Lesteru podvalili kao "Orlovima"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.08.2018.
18:04
Izvor: Sportske.net

Nešto slično imali smo prilike da vidimo pre početka Mundijala u Rusiji kada je otkriveno da je 'Puma' ispala nekorektna prema Fudbalskom savezu Srbije.

Epa/Jon Super
Epa/Jon Super

Povezane vesti

Nećete čuti od čelnika srpske kuće fudbala, ali "Puma" je pred Svetsko prvenstvo u Rusiji ispala krajnje nekorektna prilikom odabira dresova za reprezentaciju Srbije.

Mnogi su primetili da je prva i druga garnitura dresova našeg državnog tima zapravo blago modifikovana verzija majica koje se na onlajn šopovima mogu poručiti po bagatelnim cenama.

Sećate se da je istu stvar "Puma" uradila i selekciji Senegala, ali izgleda da nisu samo u toj kompaniji za proizvodnju sportske opreme bili nekorektni.

Danas su se na društvenim mrežama pojavile fotografije treće garniture dresova engleskog Lestera koje je za "Lisice" izradio "Adidas".

Radi se o većinski beloj garnituri dresa, odnosno "Adidas" majici na koju je prilepljen Lesterov grb i logo generalnog sponzora.

Slika govori više od reči, "ESPN" je na Tviteru to predstavio na sledeći način: "Jevtina majica + klupski grb + logo sponzora = Lesterova treća garnitura!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke