Lester otima trenera rivalu iz PL!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 18.10.2017.
12:13
Izvor: Sportske.net

Šekspir je dobio otkaz nakon lošeg starta, pa "Lisice" tragaju za novim šefom struke.

EPA/TIM KEETON
EPA/TIM KEETON

Povezane vesti

Ekipa Lester sitija se nakon osam odigranih kola nalazi na 18. mestu tabele Premijer lige, na mestu koje vodi u niži rang takmičenja.

Upisali su fudbaleri ekipe sa "King Pauera" svega jedan trijumf od starta sezone, ceh je platio trener Šekspir, a kap koja je prelila čašu bio je remi u poslednjem kolu sa Vest Bromvič Albionom.

"Lisice" sada tragaju za novim šefom struke, preneli smo da se na radaru nalaze dva iskusna evropska trenera, ali engleski mediji sada prenose da je prvi izbor uprave još jedan domaći trener.

U pitanju je starteg Barnlija Šon Dajč.

Dajč sa velikim uspehom predvodi "Kleretse" već nekoliko sezona, on ih je i uveo u najviši rang, a napravio je sistem koji uspešno funkcioniše na "Tarf Muru", koji je jedan od najtežih stadiona za goste u Premijer ligi.

Barnli igra karakterističan fudbal, sa puno trčanja, borbe i sa igračima koje krase snaga i dobre fizikalije, ne preterano lep za oko, ali dokazano učinkovit, a izgleda da se upravi Lestera upravo to dopalo.

Videćemo da li je Dajč spreman da napusti svoje "mezimče" i preuzme Lester, koji očigledno ima velike ambicije, koje još od iznenadnog osvajanja Premijer lige ne može da ispuni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke