Lester - Ništa bez Srbina?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.02.2016.
09:38
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Mimo svih očekivanja, ekipa Lester Sitija ove sezone postaje sve ozbiljniji kandidat za titulu u Premijer ligi, pa je utisak da iz kola u kolo imaju sve više pristalica širom sveta.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Naravno, sjajne partije Vardija, Mareza i drugova i u našoj zemlji se prate sa velikom pažnjom, a jedan naš ''zemljak'' je u proteklom periodu značajno ''umešao svoje prste'' da Lester danas bude to što jeste.

U pitanju je Milan Mandarić, koji je na temu Lesterovih fenomenalnih rezultata govorio u izjavi za ''Informer''.

Tom prilikom, srpski biznismen koji je sada na čelu ljubljanske Olimpije, naglasio je da su i njegove zasluge velike za ovaj nagli uspon Lester Sitija.

''Ostavio sam odličnu infrastrukturu i započeo sistem koji je samo trebalo nadograđivati. Ove fantastične partije nisu rezultat nečeg što se desilo preko noći, već su plod višegodišnjeg sistemskog rada'', izjavio je Mandarić.

On odbacuje sumnje koje se i dalje mogu čuti kako je Lester imao dosta sreće u dosadašnjem toku sezone. I ne samo to, Mandarić veruje da će Lester zaista postati novi šampion na kraju sezone.

''Ako je ekipa prva na tabeli posle 25 kola, to znači da ima neophodan kvalitet. Kako je Lester dobijao utakmice u dosadašnjih 25 kola, tako će dobiti preostale i osvojiti titulu'', jasan je Mandarić.

Podsetimo, Lester je proteklog vikenda kao gost savladao jednog od direktnih rivala u borbi za tron, ekipu Mančester Sitija sa 3:1 i dodatno se učvrstio na čelu tabele.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golzalo Higuain
Monday, 08.02.2016
17:55

ma jes kako da ne

avatar
Monday, 08.02.2016
12:42

I ja sam zasluzan , igrao sam Champ Man 16 i sa njima osvojio PL i koga sam sve doveo za sumu od 100.000.000 e , znaci i ja sam zasluzan a jos sam i Srbin :D

avatar
brekbaCh
Monday, 08.02.2016
10:56

I ja sam ih uzimao na FM, i osvajao titule sa njima.. i ja sam zasluzan za ovaj njihov uspon, to je sistemski rad, visegodisnji.