Lepi golovi na "San Mamesu", Bilbao slavio i bez Aduriza

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 04.12.2016.
18:09
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Atletika Bilba ugostili su Eibar u 14. kolu španske La Lige.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Slavio je domaćin na "San Mamesu", posle 90 minuta igre bilo je 3:1 (1:0).

U postavi Baskijaca nije bilo najboljeg strelca Arica Aduriza, koji je u minulom kolu u porazu od Las Palmasa zaradio dva žuta kartona.

Njega je u startnoj postavi zamenio Sabin, a za golove su se postarali Benjat i Injaki Vilijams.

Poveli su domaći golom Benjata u 42. minutu, sjajno je Španac izveo slobodan udaraca sa nekih 20 metara iskosa, sa leve strane, golman gostiju tu nije mogao ništa.


Benat Goal Ath. Bilbao    1-0    Eibar 04.12.2016 by jason-pitt1

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a nakon 10 minuta igre u nastavku brzonogi Vilijams udvostručuje prednost domaće ekipe. Primio je tamnoputi Španac loptu na sredini terena, a onda je svima pokazao da je jedan od najbržih fudbalera na svetu. Sjurio se ka golu rivala, niko nije mogao da ga uhvati, na kraju je sa par metara lako savladao golmana gostiju Rijesga.


Inaki Williams Goal HD - Athletic Bilbao 2-0... by fififilive

Ipak, gosti se nisu tek tako predali, u 70. minutu je smanjio Enrih. Lepo ga je Inui glavom uposlio na svega par metar od gola domaće ekipe, nije mu bilo teško da zatrese mrežu Arizabalage.

Imao je Injaki Vilijams šansu da do kraja susreta otkloni sve sumnje ali je traljavo šutirao iz izgledne situacije, da bi Takaši Inui imao dobru priliku u 82. minutu, za poravnanje. Dobro se snašao u kaznenom prostoru Bilbaa, uputio prizeman udarac po sredini gola, ali je golman baskijske ekipe uspeo da sačuva svoju mrežu.

Sve dileme je otklonio Munijain svojim golom u 91. minutu.

Bilbao je tako preskočio upravo današnjeg rivala na tabeli, sada su sedmi sa 23 boda, dva više od Eibara koji je sada odmah ispod njih.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 04.12.2016
22:39

Jedna vrsta zalbe sportske.net u cilju boljeg rada sajta i u cilju veceg zadovoljstva vasih posetilaca, tj. nas komentatora! Ako ja kao komentator ispostujem pravila ponasanja i pisanja komentara ne razumem zasto administracija ne moze da se udostoji da komentar bar uzme u razmatranje pa i da odobri iako je nesto duzi.. Nije da do sada nije bilo opsirnijih komentara pa da sam preterao.. Ne mozete ni da zamislite kolika je frustracija kad otkucate lep komentar vezan za svoj tim, zanimljiv i konkretan a on se ne da ne objavi vec ne uzme u razmatranje.. Siguran sam da nisam jedini.. Voleo bih da objavite ovaj komentar i da mi se pri tome obratite sa adekvatnim odgovorima i obecanjima.. Hvala na paznji..

avatar
MSSZRMK
Sunday, 04.12.2016
23:51

Komentar sistem je los pa pola komentara nemam sto sam pisao,kada otvorim da vidim obavestenja tacnije odgovore na moje postove on dopusta maksimum 5 komada da vidim ostalo ne vidim.nVazno da Simketu i ostalim spamerima dopustaju uvredljive komentare.

avatar
MSSZRMK
Monday, 05.12.2016
20:44

Ja tu vec oko 3-4 godina ako ne i vise,nekoliko puta su pokusavali da promene ceo sistem sajta ali samo su izgubili citaoce.Samo ne shavatam zasto bezobraznim ljudima dopustaju uvredjive komentare a nama neko zezanje ne.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 05.12.2016
00:54

Krivo mi brate, jako lep komentar sa podacima vezanim za meč i igrače.. Par minuta sam pisao i pf, nema ga..Drago mi je da su objavili ovaj komentar, time ipak pokazuju da pokušavaju bar da razumeju nedostatke a kao neko ko dugo ovde čita i komentariše dugi niz godina nadam se da će i da pokušaju da poprave mane..