Leo progovorio oko Ibre!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 04.10.2018.
20:31
Izvor: Sportske.net

Da li bi ovo bio dobar potez velikana?

Epa/Paul Buck
Epa/Paul Buck

Povezane vesti

Direktor "Rosonera" je pre početka meča Lige Evrope govorio o narednim koracima kluba.

Večeras se Milan sastaje sa Olimpijakosom u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope, a Gatuzo je u nezgodnoj situaciji jer se svaki njegov meč pomno prati i pitanje je koliko ima još kredita.

"Mi smo započeli novi, značajan projekat u Milanu, mi ne smemo da zaboravimo da do pre samo dva meseca smo bili isključeni od strane UEFE kada je Liga Evrope u pitanju, a stvari su tada definitivno izgledale mnogo gore nego kako sada izgledaju."

"Mi smo srećni sada i želimo da nastavimo da napredujemo. Mislim da smo našli određeni balans na terenu i mislim da možemo da imamo izuzetno pozitivnu sezonu. Liga Evrope? Želimo da pružimo dobre partije u tom takmičenju i to može pomoći našim mladim igračima da steknu određeno iskustvo. Možemo još dosta da rastemo, to je sigurno, ali smo srećni onim što smo učinili za sad. Iguain? On je jedan od naših lidera i ima odličan mentalitet. Ibra? Zlatan je veoma blizak sa Milanom i sigurno da smo razmisljali o njemu kao opciji, ali u ovom trenutku to nije moguće, ali ko zna...", rekao je direktor Milana.

Pominjalo se da bi legendarni Šveđanin mogao da završi karijeru u Malmeu, međutim, u poslednje vreme se sve više govori o tome da Mino Rajola (menadžer Ibrahimovića) i Leonardo imaju određene planove i da bi Ibra mogao opet da nosi dres "Rosonera" i da se vrati na "San Siro".



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Thursday, 04.10.2018
20:43

Iako sam siguran da bi nam bio od pomoci (ipak je to Ibra), imao je i vise nego dovoljno prilika da se vrati. Ako sam za Seska to napisao u nekoliko navrata, a taj covek jos i nije toliko mator kao Zlatan, onda tu konstataciju sad moram da ponovim...