Legija reagovala - Hrvatu otkaz, preuzima Srbin!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.08.2018.
14:50
Izvor: Sportske.net

Očekivan rasplet u Varšavi nakon rane eliminacije Legije u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Epa/Leszek Szymanski
Epa/Leszek Szymanski

Povezane vesti

Šampion Poljske eliminisan je sinoć u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a nepunih 24 časa nakon duela sa Spartakom u Trnavi usledila je reakcija klupskog rukovodstva.

Hrvatski trener Dean Klafurić dobio je danas otkaz, a na njegovo mesto postavljen je Srbin Aleksandar Vuković koji je već naviknut na ovakve situacije.

Vuković je u prošlosti nekoliko puta "gasio požar" u Legiji, pa će tako i ovoga puta imati zadatak da konsoliduje ekipu i povede je ka plasmanu u Ligu Evrope.

Klafurić je u aprilu imenovan za trenera Legije, a kako je ekipu vodio do "duple krune" rukovodstvo je odlučilo da ostane za kormilom i u novoj sezoni.

Vrlo brzo pokazalo se da trener koji nema mnogo iskustva nije bio dobro rešenje, zbog čega je Legija treću sezonu za redom smenila trenera pre početka septembra.

Podsećamo da je poljski šampion bio projektovan kao rival Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali će šampion Srbije u dvomeč sa Spartakom, dok će Legija na megdan boljem iz dvomeča Dudelanža i Drite u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke