Legija izaziva Seltik, stigao i odgovor!

Autor: Vladimir Nestorović
nedelja 10.08.2014.
23:36
Izvor: Sportske.net

Uprkos sjajnim partijama i apsolutnoj dominaciji u dvomeču sa Škotima, Legija je izbačena iz Lige šampiona usled administrativne greške. Hoće li se to promeniti?

Beta/AP Photo/PA, Jeff Holmes
Beta/AP Photo/PA, Jeff Holmes

Povezane vesti

Iako je Legija potpuno nadigrala Seltik u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i slavila sa ukupnih 6:1, izbačena je iz Lige šampiona zbog toga što je u 86. minutu revanša na teren ušao Bartoš Berezinski, koji nije imao pravo nastupa.

Revanš je tako registrovan sa 3:0, pa je sa ukupnih 4:4 i golom u gostima dalje otišao Seltik.

Kako ova izmena nije ni najmanje uticala na rezultat meča, reagovao je predsednik tima iz Varšave Dariuš Mioduski i poslao otvoreno pismo na adresu Seltika.

On je izazvao Seltik na još jedan meč, bilo u Varšavi, bilo u Glazgovu, kako bi se odlučilo ko će se naći u četvrtom kolu kvalifikacija.

Mioduski je pohvalio oba tima na igrama u dosadašnjem delu takmičenja, a kaznu UEFA okarakterisao je kao "veoma nepravednu i u suprotnosti sa duhom fer-pleja".

Sa druge strane, stigao je odgovor od strane ekipe iz Glazgova, a u saopštenju tog kluba piše sledeće: "Veoma smo razočarani sa zahtevima ekipe Legije. Ovo je stvar koju treba da reši UEFA, ubuduće nećemo više komentarisati bilo šta u vezi ovoga."

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke