Legendi Valensije je "muka" zbog otpuštanja Ajestarana!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 21.09.2016.
13:22
Izvor: Sportske.net

Klub iz Primere je sinoć otpustio šefa struke, nakon četiri kola bez bodova u novoj sezoni.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Pako Ajestaran nije više trener Valensije, a već se zna i ko bi mogao da ga nasledi.

Ipak, ta odluka se nekima nije dopala i pored katastrofalnih rezultata "Slepih miševa" na startu sezone.

Naime, bivši fudbaler ovog kluba i španski reprezentativac David Albelda, ogorčen je zbog ove odluke i navodi da je "odluka došla is Singapura", odakle je vlasnik kluba Piter Lim.

"Iznenađen sam i besan zbog svega što se desilo Paku. Ova odluka je stigla iz SIngapura", izjavio je Albelda za španske medije.

"Prošli smo kroz jako težak period kada je klub bio u procesu prodavanja i kada vidim šta se sada dešava, smuči mi se", dodao je bivši vezista Valensije.

Odluka da se Ajestaranu zahvale na saradnju, došla je samo dan nakon što se javnosti obratio još jedan legendarni igrač ovog kluba, čuveni golman Santijago Kanjizares, koji je rekao da "nije vreme da se bilo ko otpušta".

Ipak, iz uprave kluba su upravo to učinili, kako se klub nakon četiri kola nalazi na samom dnu tabele bez ijednog osvojenog boda.

Ajestarana će pratiti i reputacija da je najgori trener u istoriji kluba, kako je od svojih 12 utakmica za kormilom tima, uspeo da izgubi čak osam.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 21.09.2016
20:24

pa i jeste najgori ali nije on kriv, drugi mu kroje klub i tim, sa onim timom od proslog septembra i ovo sada to je nebo i zemlja...