Legenda zna, Liverpulu ne trebaju ova dvojica za titulu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.02.2019.
18:08
Izvor: Sportske.net

Liverpul nije osvojio Premijer ligu od osnivanja tog takmičenja, šta je recept?

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Mnogi smatraju da Liverpul odavno nije bio bliži osvajanju šampionske titule (možda one sezone 2013/14), Jirgen Klop predvodi tim koji bi mogao da pomrsi račune Mančester sitiju koji je trenutno najbliži pratilac.

Džon Oldridž, legendarni fudbaler Liverpula, istakao je da dvojica fudbalera uopšte nisu zadovoljili ove sezone, a to su Adam Lalana i Nabi Keita.

Posebno je bio razočaran Keitom kojeg ne predstavlja kao pojačanje.

"Liverpul jeste izgubio četiri boda u poslednje 2 utakmice, ali mene više brine činjenica da vezisti ne igraju dobro", rekao je Oldridž.

"Adam Lalana i Nabi Keita ne mogu da igraju zajedno na sredini terena, jer nisu vredni tima koji pobeđuje i koji osvaja titulu", ističe on.

Da li je u pravu?


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Friday, 08.02.2019
15:05

Sad bi Fekir valjao, ali posle j...nja nema kajanja. Bez valjanog krativca, po još jednog top štopera i napadača nema vrhunske ekipe. Nemamo alternativu ni na jednom beku (ako ne računamo da na desnom možemo potrošiti Fabinja ili štopera Gomeza). Mi u stvari nemamo nijednog top veznog igrača. Svi su nivoa za Sautempton i slične. Ono što valja su Alison, dva beka, jedan štoper, dva krila, i Firmino koji igra to što igra. Milner se trudi ali ima svoje granice, Fabinjo ne dobija šansu da uđe u formu i podigne samopouzdanje. I što je najgore, sad su to svi uvideli i ko god se okuraži - mi smo u problemu. Prognoza? Mrka kapa.

avatar
_mladen_
Friday, 08.02.2019
23:29

Jel ti znas da je Fabinjo prva opcija sada u sredini? Problem je sto on ne moze da pokriva sam ceo teren. Najbolji je kad pored sebe ima Vajnalduma, oni dosta upotpunjuju sebe. Kao sto sam ti rekao, polako, prestanite svi da dramite, ovaj tim ima mana, ali daleko da je toliko problematicno. Naveo si par igraca da su dobri, a kao ostali prosecni, da je tako oni bi se borili za 4 mesto i to jedva. Kada mi navijaci ovako pricamo o igracima koji igraju za Liverpul, onda ni ne treba da budemo u vrhu. Mala kriza i svi skocili, u poslednjih 10 utakmica Siti je izgubio 12 bodova, a Liverpul 7, pa ti vidi...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 09.02.2019
02:05

E moj mladene, pa tebe i navijaci Liverpula pocese zezati, cu ovo klinac ili razmislja kao klinac :DDD Videli i oni kakav si, rekoh ti lepo da ne naskaces na svakoga cije ti se misljenje ne dopada ali neces da me slusas.

avatar
_mladen_
Saturday, 09.02.2019
01:06

Vazi, nemam onda potrebe da ti bilo sta pisem, pozdrav, plus ja ovde vidim klinacke komentare i razmisaljanjo samo do tebe. Koji evo panici posle dve neresene utakmice kao da nikad nije gledao utakmicui fala bogu nista mu ne valja. Ceo tim je los, nevalja ovo, ne valja ono, a oni prvi dele prvo mesto, ali dobro. Pozdrav i uzivaj...

avatar
Paul Kersey
Saturday, 09.02.2019
00:57

Ti i Klop se razmimoilazite, zato sam ja u zbunu, izgleda? Hahahahaha!!!

avatar
Paul Kersey
Saturday, 09.02.2019
00:54

ps. A od kojih veznih igrača iz klubova koji zauzimaju prvih 5 mesta na tabeli su LFC-ovi veznjaci bolji? Deder, nabroj?

avatar
Paul Kersey
Saturday, 09.02.2019
00:50

Ne znam. A vidim ti znaš? Iako se pokazalo da nje tako. Ti ili si klinac ili razmišljaš kao klinac. Sve što sam naveo su realne činjenice. A voleo bih i ja da je Lfc kao nekada Milan ili Barsa (jer to su dva kluba sa čistom i fer-plej dominacijom par godina, posebno Milan početkom 90-ih). Molim te da me ne zamaraš sa diletantskim komentaria. Misli i želi šta god hoćeš. Želim ti uspeha i u prognozama a samim tim i da ti komentari budu tčni. Sada su...bolje da ne kažem...

avatar
_mladen_
Friday, 08.02.2019
00:46

Nisu Lalana i Kejta trebali da igraju zajedno, ali u poslednjem trenutku nije imao izbora. Fabinjo i Vajnaldum to je dobra kombinacija i plus jedan koji moze ici napred.

avatar
Nenadd
Thursday, 07.02.2019
21:39

Zato je Henderson do jaja igrac..haha..kako ne...pa ni Salah ne kida vise ko ranije...ekipa sazreva i izbalansirana je...a lalani ni nije ni rotacija...samo stoper i da vidis

avatar
Mangus
Thursday, 07.02.2019
19:50

Lalana je rupa covek. Ni keita nije bolji trenutno ali je odlican igrac i verujem da ce ze trgnuti

avatar
_mladen_
Friday, 08.02.2019
01:01

U drugom poluvremenu je pokazao malo kakav igrac Keita moze da bude. Samo sto uvek mora imati nekog iza sebe, lako gubi lopte i duele.

avatar
Mangus
Sunday, 10.02.2019
22:37

Kod klopa ce morati da se pozabavi odbranom. Mekan je nekako, ali kad igra, onda razbija.

avatar
Wizard08
Thursday, 07.02.2019
19:35

Za lalanu nije nikakva novost da lose igra posle povrede od njega nismo videli nista,a keita je stvarno razocarao .kako je igrao u nemackoj sada ni senka tog igraca.previse izbegava duel igru ,a treba da menjaa jednog od trojice kojima je duel igra najjaci faktor i najveci kvalitet.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 07.02.2019
19:14

Za Lalanu je sigurno u pravu, to mogu da vam kazem i ja koji ne gledam:-D