Legenda Reala predvodi srpsku koloniju u Španiji!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 05.11.2019.
10:17
Izvor: Sportske.net

Kasno sinoć stigla je i potvrda.

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

Fudbalski klub Almerija se takmiči u španskoj Segundi, a našoj javnosti je postao interesantan ovog leta zbog trojice srpskih igrača koji od minulog leta nastupaju u njegovim redovima.

Dragan Rosić, Radoslav Petrović i Nikola Maraš brane boje Almerije, koja se trenutno nalazi na drugom mestu španske druge lige, ali je ambiciozna uprava odlučila da se na saradnji zahvali treneru Pedru Emanuelu, nakon serije loših rezultata.

U poslednjih osam utakmica upisali su samo jedan trijumf, vlasnici iz Saudijske Arabije ne želi ništa da prepuste riziku, pa su se odlučili za promenu na klupi.

Tako je i zvanično ekipu Almerije preuzeo legendarni fudbaler madridskog Reala Hose Marija Gutijerez, poznatiji kao Guti.

Bivši vezista "kraljevskog" kluba ima iskustva u trenerskom poslu, najpre je radio kao asistent Senolu Gunešu u ekipi Bešitkaša, a do angažmana u Almeriji radio je kao trener mlađih selekcija na "Santijago Bernabeu".

Sada će, osvajač tri Lige šampiona i pet titula u Primeri, pokušati da ostvari cilj ambicioznih vlasnika i Almeriju vrati u elitni rang španskog fudbala.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke