Legenda napala Salaha, da li je u pravu i ko je kukavica?

Autor: Stefan Matić
sreda 18.11.2020.
12:58
Izvor: Sportske.net

Dosta rekacija oko (ne)opreznosti glavnog igrača Egipta.

EPA-EFE/Cath Ivill
EPA-EFE/Cath Ivill

Povezane vesti

Mohamed Salah je imao dva cilja po odlasku na internacionalnu pauzu.

Prva jeste bila prisustvo na bratovljevom venčanju u Kairu a zatim i utakmica Egipta protiv Toga u kvalifikacijama za KAN. Venčanje brata je došlo prvo, a zatim i veče pred utakmicu je usledio pozitivan test na COVID-19 te Salah nije mogao da pomogne svojim saigračima.

Legendarnom napadaču Egipta Midu ovo nije 'leglo'.

"Znam da će me napadnuti posle mojih komentara, ali tako mora biti. Mohamed Salah je napravio veliku grešku time što je otišao na venčanje svog brata samo par dana pre meča reprezentacije i dobili smo rezultat da je zaražen"

"Nemarnost Salaha je uzrokovala da Egipat nema bitnog igrača u veoma bitnom meču, takođe je rizikovao zdravlje svojih saigrača. Na venčanju je bilo preko 800 ljudi, a polovina je zagrila i poljubila Salaha", izjavio je Mido.

Egipćanin nije poštedio ni FS Egipta.

Mido

"Drugi ugao jeste tišina onih koji su odgovorni za ponašanje igrača, što potvrđuje da je igrač i dalje veći od tima i to će voditi ka velikom neuspehu. Kada sam propustio KAN 2006 bio sam isključen iz tima na šest meseci. Izgubili smo finale, bio sam mlad a mislio sam da sam stariji od tima, ali niko nije veći od tima. Zvaničnici nisu reč kazali protiv Salaha što je donelo veliku štetu timu Egipta", izjavio je Mido koji je onda pomenuo imena Ministra Sporta, glavnih ljudi u Savezu, ali i drugih čelnika koju po nekadašnjem ofanzivcu ispali kukavice.

Salaha sutra čeka test, ukoliko rezultat bude negativan Egipćanin će krenuti putem Liverpula i po svemu biti jedna od opcija za Jirgena Klop u derbi susretu protiv Lestera.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 18.11.2020
16:17

Ne znam odakle ste preuzeli izjavu Mida, ali napisati, napadnuti, malo je reći da je nepismeno. "Mnogi će me napadnuti". Napasti... Napadnuti je trpni glagolski pridev, koji označava da se na nekome ili na nečemu vrši neka radnja npr. napadnuti muškarac,...

avatar
Südkurve München
Wednesday, 18.11.2020
14:10

Vi ne biste otisli na bratovo vecnanje?