Legenda na određeno, Arsenal spremio novac za "pravog" trenera?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 02.12.2019.
09:24
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" nastavljaju sa bledim rezultatima.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Protiv Norviča je debitovalo novo ime pokraj terena, Fredi Ljungberg je preuzeo klub u kojem je stekao svetsku slavu kao fudbaler, ali deluje da će njegov angažman biti kratke prirode. Šveđanin je odigrao tek 2:2 sa "kanarincima" u meču koji je obilovao VAR kontroverzama.

Engleski mediji su se već dali u potragu za novim trenerom, vest dana jeste da Brendan Rodžers u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu.

Stručnjak "lisica" je sinoć zabeležio šestu pobedu u nizu, briljirala je njegova izmena Keleči Ihenačo je za manje od pola sata zabeležio asistenciju i pobednički gol.

Nekadašnji trener Liverpula i Seltika vodi svoj tim odlično ove sezone, Lester je na drugom mestu. Klub sa "King Pauer" stadiona igra atraktivan fudbal, nema sumnje da je Rodžers želja mnogih klubova, pogotovo Arsenala koji od odlaska Vengera ne pronalazi dobitničku formulu.

Britain Soccer Premier League

Klauzula iznosi 14 miliona funti, Rodžers je izjavio kako je fokusiran na "lisice" međutim dolazi nam januar, vreme čudnih transfera. Možda se neki desi i među trenerima premijerligaša, "tobdžijama" svakako ne bi smetalo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Monday, 02.12.2019
11:28

Ova je sezona svakako propala ko god da bude trener. Zato bih ja dao šansu Ljungbergu do kraja sezone. Ako ne uspije posložiti ekipu i igru, onda tražiti neko drugo ime.

avatar
Bocevski12
Monday, 02.12.2019
23:48

Treba da si lud da igras prvoj postavi Djaka i Mustafi a plus i ne igras Pepe 🙄

avatar
Red blood
Monday, 02.12.2019
11:14

Rodzersa u ovom trenutku da trazi Real Madrid,mislim da bi se i te kako zamislio.Ima senzacionalne rezultate i nema sanse da bi to napustio zbog Arsenala.Na leto mozda..

avatar
Benz9
Monday, 02.12.2019
11:12

Samo ludak bi sad ostavio Lester i presao u Arsenal..

avatar
REVØLT
Monday, 02.12.2019
10:40

Brendan karakta