Legenda Junajteda bez dlake na jeziku, na udaru i Matić!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 05.09.2019.
13:29
Izvor: Sportske.net

Smatra da najiskusniji igrači "Đavola" moraju bolje.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Mančester junajted je sezonu otvorio pobedom nad Čelsijom od 4:0, ali da taj rezultat nije realan, pokazali su naredni mečevi.

U naredna tri kola, "Đavoli" osvajaju samo dva boda, remizirali su sa Vulverhemptonom i Sautemptonom, doživeli su poraz na "Old Trafordu" od Kristal Palasa.

Jasno je da ima mnogo nedostataka u igri ekipe Ole Gunera Solskjera, a legenda kluba Pol Skols tvrdi da je problem u najiskusnijim igračima u ekipi, među kojima je i srpski reprezentativac Nemanja Matić.

On je govorio o utakmici sa Sotonom, u kojoj Junajted nije uspeo da iskoristi ni igrača više u poslednjih 20ak minuta.

"Razočaran sam. Problem je zapravo kada je Mata napustio teren. Bio sam iznenađen jer sam mislio ako neko može da iskreira nešto, da je to Huan Mata.

Ali nisam bio razočaran sa mladim igračima, više su to bili iskusni igrači. Kada je Matić ušao, konstantno je gubio loptu, Ešli Jang je gubio loptu, ne znam koliko puta je Pol Pogba izgubio posed.

To su ljudi na koje se mladi igrači ugledaju, primer koji gledaju
", istakao je Skols.

Bivši vezista ističe i da će Junajtedu trebati vremea da stane na noge.

"Mislim da maltene možemo da optišemo Junajted za naredne dve godine, ovaj tim, dok Ole Gunar Solskjer ne odradi sve što želi, ima četiri ili pet prelaznih rokova.

Junajted će biti iza Mančester sitija, Liverpula, Čelsija i Totenhema.

Mislim da je to Junajted u ovom trenutku. Morate da budete strpljivi sa mladim igračima, ali iskusniji moraju da preuzmu stvari u svoje ruke.

Videli smo iznova i iznova koliko grešaka prave iskusniji igrači. Teško je mladim igračima da se integrišu u tim na taj način
", zaključio je Pol Skols.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 05.09.2019
22:34
avatar
Solskjerove bebe
Thursday, 05.09.2019
14:10

Jedan od najboljih veznjaka ikada,uz Runija najdrazi igrac....ok Skolsi i miss you :(

avatar
Čeki
Thursday, 05.09.2019
14:03

Ako vec hoce mlade igrace da forsiraju, moraju da naprave takav kult od svoje skole. Jer iz njihove skole samo Rasford da je solidan. A ostali? Nista, evo npr. Lingard je nula od igraca. Pa onda jos neki igraci koji igraju za Junajted tipa Lindelof, Mektominaj itd. Kakvi su bre to igraci? Pa oni su dobri igraci tamo za grcku, skotsku ligu mozda, ali za PL top klubove, a pogotovo za Mancester taj kvalitet nemaju.

avatar
mrancic
Thursday, 05.09.2019
15:15

Rašford solidan?Gledaš li ti utakmice Junajteda?

avatar
Čeki
Friday, 06.09.2019
18:58

Gledam kvalitet koji je pokazao u reprezentaciji i Junajtedu za sve ove godine. Pokazao je da ima potencijal, ali mu treba neko da ga usmeri, da mu pokaze dobre stvari i bio bi dobar igrac sasvim. Zato tvrdim da je solidan, a i u ovoj sezoni kad nije davao golove, imao je sanse i bio agresivan.

avatar
noxovac993
Thursday, 05.09.2019
13:55

Skols mora da se drogira posto Matic kada je usao imao je 100% tacnih dodavanja i 0 izgubljenih lopti. Kada je usao on ih je povezao, za razliku od pogbe od mektominaja... Sprdnja kako se nalupetao.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 05.09.2019
16:20

Ne mogu da se setim koliko je izgubio lopti Matic, ali se slazem da je ekipa bila konkretnija i da je Matic okej odigrao.