Legenda holandskog fudbala oduševljena Dućom: "Tadić je gazda, pravi primer mladima"!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.12.2018.
23:13
Izvor: Sportske.net

"On se pita", poručuje proslavljeni napadač.

Epa/Mario Cruz
Epa/Mario Cruz

Povezane vesti

Pjer van Hojdonk, igrač koji je svojom pojavom ostavio neizbrisiv trag u holandskom fudbalu, u izjavi za holandske medije govorio je o fudbaleru Ajaksa Dušanu Tadiću biranim rečima.

"Neverovatan je, od prvog dana se nametnuo kao lider tima. Ajaks ga jeste dobro platio, ali za ovih šest meseci se pokazao kao višestruko vredan. Asistira, postiže golove, sjajno se ponaša na i van terena. Vrhunski igrač i pravi je primer mladima, koji mogu dosta toga da nauče od njega. Pravi je šef", izjavio je Van Hojdonk.

Podsetimo, reprezentativac Srbije ima nestvarnu sezonu, na 30 utakmica je postigao 19 golova i glavna je uzdanica ’Kopljanika’ u trci sa PSV-om koji im beži dva boda.

Pored ove trke u domaćem prvenstvu, Tadić će imati prilike i da odmeri snage sa trostrukim uzastopnim šampionom Evrope s obzirom da u osmini finala Lige šampiona Ajaks igra protiv Real Madrida.

Samo neka nastavi u tom ritmu.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevil612989
Wednesday, 26.12.2018
11:40

Ajaksu, koji u prvom timu ima dosta mladih igraca a i poznat je po omladinskoj skoli, je Tadic bio prekopotreban. Igrac koji ima dosta iskustva a pritom nije neko ko nosem para oblake. Pravi profesionalac i kvalitetna osoba. Imaju sta od njega da nauce.

avatar
RIP-chechk
Wednesday, 26.12.2018
01:56

Sad ce Dule da salje Kurtou po burek i jogurt.