Legenda će danas opet biti na tribinama "Old Traforda"!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 22.09.2018.
14:58
Izvor: Sportske.net

Prvi put nakon maja ove godine će bivši trener Junajteda biti na stadionu.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Junajted danas na svom stadionu dočekuje Vulvse, Murinjo očekuje da njegov tim nastavi sa dobrim partijama, dok se "Vukovi" nadaju da bi mogli da otkinu koji bod, baš kao i u utakmici protiv Junajtedovog gradskog rivala.

Definitivno će biti pun stadion, biće puno poznatih ličnosti, ali teško da će biti važnije za navijače Junajteda od Aleksa Fergusona, koji će danas gledati utakmicu između Junajteda i Vulverhemptona, a to će biti njegov prvi dolazak na "Old Traford" još od maja ove godine.

Legendarni trener izgleda dobro, a to je najbitnije. Podsećanja radi, Ferguson je u maju imao hitnu operaciju, a razlog je izliv krvi na mozgu.

Ferguson je pušten iz bolnice u junu, a presrećan je što će opet biti na svom omiljenom stadionu. Klub je podelio sliku na društvenim mrežama i poželeo dobrodošlicu svom bivšem treneru, takođe, oni su zamolili sve navijače da dođu 15 minuta pre početka utakmice kako bi pozdravili Fergusona.

Škotski stručnjak je na klupi Junajteda bio od 1986. godine, pa sve do 2013. godine, a ono što je on uspeo sa ovim timom "Crvenih Đavola" će zauvek ostati ispisano u istoriji fudbala.

Aleks Ferguson

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke