Legenda Brazila savetovala Kutinja: "Ne smeš to da radiš!"

Autor: Stefan Matić
sreda 17.04.2019.
23:42
Izvor: Sportske.net

Ofanzivac je svojim golom stavio tačku na jučerašnji meč.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je sinoć ubedljivom igrom i pobedom od 3:0 u meču sa Mančester Junajtedom overila plasman u polufinale Lige šampiona gde će ih čekati bolji iz meča Porto - Liverpul koji je na programu večeras.

"Kamp Nou" je video još jednu veličanstvenu predstavu Lea Mesija a "višnju" je na kraju dodao i Kutinjo svojim fenomenalnim golom, koji je proslavio na sebi nesvojstven način.

Naime, Brazilac je zaklopio rukama svoje uši što jasno asocira da mu je dosta kritika koje je slušao tokom ove sezone od navijača i medija.

Rivaldo, još jedan Brazilac koji je nastupao za španski tim imao je par saveta za svog mlađeg sunarodnika.

"Uopšte nije bio lep gest, dao je lep gol, ali nikada nije lepo da tako nešto poručite svojim navijačima. Ne znam šta se dešavalo sa njim prošle nedelje, šta je gledao ili čitao, ali svejedno moraš nastaviti da treniraš i da misliš samo na sledeću utakmicu"

"Da sam na njegovom mestu ostao bih u Barseloni, igranje za njih je impresivno i svi pričaju o ovom timu.", izjavio je Rivaldo za Marku.

kutinjo

Kutinjo je došao u redove španskog velikana januara 2018. godine, ove sezone je na 47 utakmica postigao jedanaest golova i pet asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
karma
Thursday, 18.04.2019
12:54

Ko ebe navijace,i treba tako da posalje poruku razmazenima na stadionu!Oni mogu da zvizde,vredjaju a on da se smeska?Nek se nose...

avatar
Fischer
Thursday, 18.04.2019
09:30

mukom da se sladis, MENE NE ZABORAVLJAJ!

avatar
JC\'90
Thursday, 18.04.2019
08:33

Mislio sam da ima bolji karakter, nije klinac kao Dembele pa da ima ispade.

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 17.04.2019
23:48

Kad uporedite ljudske moralne karakteristike jednog Kutinja i jednog Salaha (oba je Lfc vinuo u zvezde), tad vidite kolika je Salah moralna gromada i koliko je puto latino nezahvalan. Treba ostati čovek. Nije on igrao za siću pa da se obezbedi. Nego je bio i ostao loš i pohlepan.

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 17.04.2019
23:45

Kutinjo, puto latino.