Legenda brani Jovića - "Balkanac je to"

Autor: Stefan Matić
petak 27.03.2020.
23:36
Izvor: Sportske.net

Virtuoz brani svog mlađanog kolegu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Napadač Real Madrida je u zadnje vreme osetio i drugu stranu svoje karijere. Srpski internacionalac je provučen kroz sve žive medije zbog kršenja mera samoizolacije zbog dolaska iz Španije.

Uveliko se priča i o odlasku iz Real Madrid na naredno leto zbog kršenja disciplinskih mera, ali i slabijih partija. Podsetimo Madriđani su uložili šezdeset miliona evra u njegov dolazak iz Ajntrahta.

Dok je većina napadala, Berbatov je imao mirnije izjave.

"Kao i ja, Jović je sa Balkana, mi volimo život malo više u nekim situacijama, tako da se nadam da ga uspeh i transfer u Real nije previše opustio. To može biti opasno i on mora biti discipliran. Jović je i dalje dosta mlad fudbaler. Imao je sjajnu sezonu u Ajntrahtu koja mu je donela transfer u Madrid. Za sada ne ide najbolje, ali ne zaboravimo da ispred sebe ima jednog Benzemu"

France Soccer League One

"Treba mu strpljenja. Ali ako želi da igra odmah može izabrati između pozajmice ili da nađe klub koji ga može kupiti i ponuditi jaču minutažu. Ako povrati svoju formu mislim da može biti odličan igrač za brojne klubove u Premijer ligi.", izjavio je Dmitar Berbatov za španske medije.

Savet starijeg kolege je tu, sada je sve na Joviću da dokaže vrednost.

Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke