Leganesova tvrđava je neosvojiva, nakon Barse, sapleo se i Atletiko!

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.11.2018.
14:51
Izvor: Sportske.net

Na premijeri 11. kola španske Primere, Leganes je ugostio madridski Atletiko.

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Leganes igra zaista sjajno kod kuće u poslednje vreme, nakon pobeda protiv Barselone i Raja, isčupali su kod kuće bodove i u duelu sa madridskim Atletikom, na kraju 1:1 (0:0).

Prvi su pripretili domaći fudbaleri, igrao se 21. minut kada je El Nesiri tukao glavom iz dobre pozicije, ali je prebacio loptu preko gola.

Šest minuta kasnije, nova šansa za Leganes, Oskar je tukao iz slobodnog udarca, ali je lopta proletela pored leve stative.

Samo tri minuta kasnije je isti fudbaler još jednom oprobao udarac iz slobodnjaka i ponovo je lopta prohujala pored gola.

U nastavku, nakon 20ak minuta igre, ponovo Leganes preti, Marokanac El Nesiri u novoj šansi, ali ga je ovoga puta Oblak zaustavio.

A onda, samo dva minuta nakon te šanse, slobodnjak za Atletiko iz velike udaljenosti, Grizman je ga je sjajno izveo i doneo prednost gostima.

Samo dva minuta kasnije, nova šansa za Francuza, ovoga puta Ivan Kueljar uspeva sjajnom odbranom da sačuva mrežu.

Ipak, Leganes se nije predavao, u 82. minutu nakon jedne dubinske lopte Rodrigo Tarin pogađa prečku, lopta pada na gol liniju, odakle je Karljo šalje u mrežu "Jorgandžija" za 1:1.

U finišu je Grizman imao dobru priliku, ali nije uspeo da savlada Kueljara, rezultat je do poslednjeg sudijskog zvižduka ostao nepromenjen, te je Leganes neporažen kod kuće i treći vezani meč, dok je Atletiko upisao peti remi ove sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rise up
Saturday, 03.11.2018
16:51

Pa mnogo bi bilo da su opet pobedili 1:0.

avatar
Saturday, 03.11.2018
15:57

А тај Леганес у зони испадања ... Стварно не могу да разумем, даш гол против такве екипе и почнеш да се браниш и то ти се наравно освети ! Веома безвезно губљење бодова од стране Атлетика које ће нажалост много да кошта кад се буду сводили завршни рачуни ...