LE - Spektakl u Švedskoj i Grčkoj, produžeci na sve strane, Nikolić ispao!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 01.08.2019.
22:11
Izvor: Sportske.net

U Atini i Malmeu viđeno po pet golova, dobili smo još četrnaest učesnika trećeg kola kvalifikacija LE.

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Dušan Kerkez nije uspeo da sa svojim timom eliminše Aris. Kiparski Limasol je izgubio minimalnim rezultatom, Grci će u narednom kolu igrati sa norveškim Moldeom.

Grčki Atromitos je takođe bio uspešan pošto su i u drugom susretu savlada Štredu iz Slovačke, ovog puta rezultatom 3:2. U narednom kolu ih čeka poljska Legija.

Dinamo Tbisli je takođe prošao dalje, Gruzijci su slavili sa 3:0 u drugom meču protiv Gabale i tako osigurali susret sa Fejenordom.

Rezervista Haksabanović je doneo pobedu švedskom Norkopingu golom u 89-tom minutu, Šveđani će tako igrati protiv Hapoel Ber-Ševe u narednom kolu.

U Češkoj na suretu između Jabloneca i Pjunika nisi višeni golovi tako da je tim iz Jermenije prošao dalje zahvaljujući pobedi od 2:1 u prvom meču. U trećem kolu ih čekaju najverovatni "Vukovi" iz Engleske.

Lucern je takođe prošao dalje pošto su i drugi put savladali minimalnim rezultatom Klaskvik sa Farskih Ostrva, u narednom kolu će nastupiti najverovatnije protiv Espanjola.

Strazbur je prošao dalje i pored poraza od 2:1 od Makabi Haife, Francuzi će igrati protiv boljeg iz susreta Lokomotiva Plovdiv - Trnava.

Malme je prošao dalje u pravom spektaklu od pet golova, pobeđen je Domžale sa 3:2. Naredni protivnik Šveđana će biti bolji iz duela Zrinjski - Utreht.

Nefči Baku je slavio sa 3:0 i tako zakazao susret sa Jehudom naredne nedelje.

Šerif Tiraspol je i pored nerešenog ishoda prošao dalje, tim iz Moldavije će tako sledeće nedelje igrati portiv švedskog AIK-a.

Vaduc je uspeo da preokrene poraz iz prvog meča, Milan Gajić je svojim golom u 61. minutu iz penala doneo produžetke da bi Kulibali golom u 100. minutu doneo okršaje sa boljim iz susreta Ajntraht - Flora. Marko Nikolić je tako završio svoje evropske kvalifikacije sa Videotonom.

Zrinjski je napravi veliko iznenađenje pošto su posle produžetaka izbacili holandski Utreht, tim iz BiH će naredne nedelje igrati protiv Malmea.

Apolon je uspeo takođe posle produžetka da izbaci Šamrok Rovers pošto su slavili sa 3:1, u narednom kolu će igrati protiv Austrije iz Beča.

Najduži meč smo videli u Krajovi gde je domaći Univerzitet izbacio mađarski Honved posle penala i nastupiće protiv AEK-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke