LE: "Petarda" Atletika u hladnoj Moskvi, proradio "El Ninjo"

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 15.03.2018.
18:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri madridskog Atletika postarali su se da Lokomotiva ne oseti ni tračak nade u revanš susretu 1/8 finala.

Beta/AP Photo/Pavel Golovkin
Beta/AP Photo/Pavel Golovkin

Povezane vesti

Madridski Atletiko je na "Vanda Metropolitanu" stekao prednost od 3:0 u dvomeču sa aktulenim liderom ruske Premijer lige, a u moskvi su potvrdili plasman u narednu fazu još ubedljivijim trijumfom, slavili su ruskoj prestonici sa 1:5 (1:1).

Poveli su golom Anhela Koree u 16. minutu, Argentinac je uputio lep udaraca sa ivice kaznenog prostora i savladao Kočenkova za 0:1.

Ipak, samo četiri minuta kasnije, nakon kornera lopta dolazi do poljskog reprezentativca Ribusa, koji sjajno šutira sa oko 25 metara od gola gostiju i poravnava rezultat.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda je nakon samo dva minuta igre u nastavku Atletiko vratio prednost. Dobra kombinacija Saula i Filipe Luisa, Španac rutinski matira Kočenkova za 1:2.

A onda, dva puta mrežu Lokosa u samo pet minuta trese Fernando Tores.

Kočenkov je najpre oborio Grizmana u svom kaznenom prostoru, "El Ninjo" je preuzeo odgovornost i sa kreča matirao golmana domaće ekipe.

Pet minuta kasnije, Korea odlično prolazi, proigrava Toresa, a ovaj lako matira Kočenkova za 1:4. Bio je to njegov 126. gol u dresu "Jorgandžija", sa tim učinkom je peti najbolji strelac u istoriji kluba.

Konačan rezultat postavio je Antoan Grizman, Korea se sjajnim driblingom oslobodio čuvara, potom je proigrao Francuza, koji lukavo, sa ivice šesnaesterca lobuje golmana Moskovljana za 1:5.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FanUnited
Thursday, 15.03.2018
20:15

spanske ekipe su stvorene za evropski natprevari

avatar
Alister Krouli
Thursday, 15.03.2018
19:57

Nasi Italijani placu sto nema Milana i Intera u LS. Nasi Rusi treba da placu za malim Rostovom. Ova Lokomotiva je jad i beda u odnosu na mali Rostov na celu sa Kurbanom Berdijevim. Bar se nisu brukali sa Atl Madridom. Jedva ih u Spaniji dobio Atletiko a u Rusiji X. A izbacili su Anderleht, Ajax i bili ispred PSV u grupi LS. U 1/8 ih je jedva Menchesta dobio. Jadna ta liga koja je Lokomotiva na celu. Boze me sacuvaj. Jedino Fernandesa sto imaju, majstor igre, ostalo su ispod proseka.