LE - Martineli se predstavio Londonu, Lacio na pogon SMS-a do pobede!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 03.10.2019.
22:57
Izvor: Sportske.net

Odigrani su mečevi drugog kola u grupama D, E i F.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

PSV lako slavio na gostovanju u Norveškoj, Lacijali do pobede posle preokreta, Martineli blistao za "tobdžije", Kostić i ekipa do minimalca u Gimaraešu.

Grupa D

Rozenborg - PSV Ajndhoven 1:4

Gosti iz Holandije su potvrdili ulogu favorite pošto su već posle prvih 45 minuta imali nedostižnu prednost od 3:0. Redom su se upisavli Rozario, zatim Meling autogolom i mladi Malen u 41. minutu

Obraz domaćinu je spasio Adegbenro golom u 70 minutu utakmice, ali je onda samo desetak minuta kasnije Malen postigao svoj drugi gol na utakmici i postavio konačnih 4:1 za goste iz Ajndhovena.

Đorđe Denić nije ulazio sa klupe norveškog tima.

Sporting - LASK Linc 2:1


Portugalski predstavnik je uspeo da slavi posle preokreta pošto su gosti iz Austrije poveli golom Raguza u šesnaestom minutu. Posle pauze na scenu stupa Felipe - Fernandeš tandem, prvo je Luiz izjednačio u 58. minutu da bi Bruno samo pet minuta kasnije postigao drugi gol za lisabonski tim.

Grupa E

Seltik - Kluž 2:0

Škotski tim je stigao do sigurne pobede u Glazgovu pošto su Eduard i Elinosi postizali golove što bi se reklo na vreme. Mladi Eduard je pogodio mrežu u 20. minutu da bi njegov kolega iz napada bio precizan u 59. minutu utakmice.

Lacio - Ren 2:1

Rimski klub je gubio rezultatom 1:0 od 55-og minuta golom Morela, da bi onda Sergej Milinković-Savić potvrdio svoju odličnu formu. Srpski reprezentativac je ušao u igru početkom drugog poluvremena da bi u 64. minutu doneo izjednačenje a onda i preokret desetak minuta kasnije kada asistira Imobileu za 2:1.

Grupa F

Arsenal - Standard Lijež 4:0

"Tobdžije" su pregazile goste, već u 22. minutu je bilo 3:0 na semaforu za domaći tim. Mladi Martineli je blistao pošto je u periodu od 13-tog do 16-tog minuta postigao dva gola, da bi se u 22. minutu u strelce upisao i Džon Vilok.

Martineli se snašao kasnije i ulozi asistenta pošto je u 57. minutu odlično uposlio Sebaljosa za 4:0 na "Emirejts" stadionu.

Vitoria Gimaraeš - Ajntraht Frankfurt 0:1

Kostić i drugari su uspeli da se oporave od poraza u prvom kolu, ovog puta bili su bolji od Gimaraeša sa 1:0 u gostima. Gol odluke je postigao N'Dika na asistenciju Sova u 36. minutu meča. Filip Kostić je odigrao ceo meč dok Mijat Gaćinović nije ulazio u igru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Mandic
Thursday, 03.10.2019
23:20

Samo cu reci da je Martineli kosta 6 miliona, plus da su Nelson i Vilok igraci ponikli u Arsenalu... Sportski pozdrav

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 03.10.2019
23:03

Martineli strasan ali strasan talenat.Kakav osecaj za gol i prostor.Tirni odigrao perfektno na beku,konacno da vidim nekog da onako centrira,pogadja u trepavicu.Vilok standardno dobar,na redu su "Tresnjice"...