LE - Luksemburžani ponovo iznenadili

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.08.2018.
17:56
Izvor: Sportske.net

Sam plasman Niderkorna u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope predstavljao je iznenađenje, ali klub iz Luksemburga još jednom pokazuje da nije slučajno stigao do završnice kvalifikacija.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Podatak da Luksemburg ima dva predstavnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope predstavlja podatak kojim su mnogi iznenađeni.

Šampion Didelanž i ekipa Niderkorna dogurali su do same završnice kvalifikacija za Ligu Evrope, s tim što je drugonavedeni tim imati mnogo veće šanse za plasman u sledeću rundu.

Niderkorn je danas kao gost poražen od ruske Ufe, ali poraz rezultatom 2:1 (1:0) daje nadu klubu iz Luksemburga da bi mogao do najvećeg uspeha u svojoj istoriji.

Nigerijac Sli doveo je Ufu u vođstvo u 38. minutu današnjeg susreta, a kada je Ivan Obljakov duplirao prednost domaćih u 63. minutu činilo se da će ruski sastav doći do ubedljive pobede.

Luksemburžani nisu odustajali pa je nagrada za trud stigla deset minuta pre kraja. Oliver Til postigao je gol koji Niderkornu daje nadu da u revanšu može do preokreta i plasmana u plej-of.

Kasnije danas Didelanž u sklopu šampionske staze igra u gostima protiv Legije i tu je poljski klub ogroman favorit.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke