LE: Loše vesti za Zvezdu iz Belorusije

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 19.10.2017.
21:02
Izvor: Sportske.net

U okviru treće runde grupne faze Lige Evrope, odigrano je 13 mečeva.

EPA/ETTORE FERRARI
EPA/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

U okviru Grupe H, u kojoj se nalazi i Crvena Zvezda, BATE Borisov je pred svojim navijačima savladao nemački Keln sa 1:0 (0:0).

Nakon prvog poluvremena bez golova, domaćin je posle samo 10 minuta igre u nastavku došao do prednosti.

Ponajbolji igrač beloruske ekipe, crnogorski reprezentativac Mirko Ivanić, sjajno se snašao u kaznenom prostoru "Jarčeva", prosledio loptu do Riosa, koji je sa par metara lako matirao Horna.

Ispostavilo se da je to bio i jedini pogodak na meču, te je BATE slavio i upisao četvrti bod u grupnoj fazi LE. Isti broj bodova ima i Crvena Zvezda, ali beogradski sastav ima bolju gol razliku, te ostaje na drugom mestu Grupe H, dok je Arsenal nakon trijumfa u Beogradu prvi sa maksimalim učinkom.

Lacio je pobedom u Nici izbio na prvo mesto grupe K, imaju stoprocentan učinak, slavili su na "Alijanc Rivijeri" sa 1:3 (1:1) posle preokreta.


Poveli su domaći fudbaleri već u četvrtom minutu, strelac je bio Mario Baloteli, na asistenciju iskusnog holandskog reprezentativca Veslija Snajdera.

Ipak, već u narednom napadu, duga lopta gostiju sa centra, Milinković-Savić odlično skače, šalje loptu glavo ka golu Nice, a tamo nesporazum Dantea i golmana Kardinalea koristi Kaisedo i poravnava rezultat.

To je bilo sve od prvog dela igre, a onda u nastavku ponovo na scenu stupa srpski internacionalac, čiju partiju je večeras posmatrao selektor Srbije Slavoljub Muslin.

Dobra akcija Lacija počela je na levom boku, Kaisedo je pobegao čuvaru, ugledao popularnog SMS-a, poslao mu precizan pas, a ovaj je na prvu šutirao i spakovao loptu iza leđa Kardinalea za preokret "Nebeskoplavih".

Tu se mladi srpski fudbaler nije zaustavio, već je u poslednjem minutu regularnog dela postigao i svoj drugi gol na meču i postavio konačnih 1:3. Lacio je prvi u grupi sa maksimalnih devet bodova, dok je Nica druga sa tri manje, a golove Milinković-Savića pogledajte OVDE.

U ostalim duelima, Vardar je deklasiran na svom stadionu od Real Sosijedada, španski sastav je slavio sa 0:6, švedski Estersund je na svom terenu iznenadio Atletik Bilbao sa 2:1, Zenit je kod kuće savladao Rozenburg sa 3:1, het trik je postigao Rigoni, dok je Marsej kod kuće savladao Gimaraeš sa 2:1.

Sve rezultate odigranih duela treće runde grupne faze Lige Evopre pogledajte u nastavku.


Hapoel Ber Ševa - FCSB (Steaua) 1:2
Konjaspor - Salcburg 0:2
Lugano - Plzen 3:2
Marsej - Gimaraeš 2:1
Nica - Lacio 1:3
Estersund - Atletik Bilbao 2:2
Vardar - Real Sosijedad 0:6
Varegem - Viteze 1:1
Zenit - Rozenburg 3:1
Zorja - Herta 2:1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Thursday, 19.10.2017
21:11

Za prolaz u nokaut fazu nam je neophodna pobeda Kelna u sledecem kolu