LE (kval.) - Prošli PSV, Granada, Dinamo...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 01.10.2020.
20:56
Izvor: Sportske.net

Imamo već dosta učesnika Lige Evrope.

EPA-EFE/Ole Martin Wold
EPA-EFE/Ole Martin Wold

Povezane vesti

Kluž je uspeo da savlada finski KuPS sa 3:1 na svom terenu. Rondon i Debeljuh su uspeli u prvom poluvremenu da pogode mrežu gostiju, da bi Rondon ponovo dokrajčio rivala u 56. minutu.

Sve što su gosti uspeli da urade jeste gol Juda u 1. minutu nadoknade.

Šarlroa, koji je izbacio Partizan, nije uspeo da se plasira u Ligu Evrope pošto je danas na njihovom terenu bolji bio Leh iz Poznanja.

Gosti su vodili sa 0:2 već na poluvremenu, strelci su bili Ramirez i Pučaž, a domaći su uspeli samo da smanje rezultat do kraja utakmice kada je Fal pogodio u 56. minutu. Imali su i igrača više domaći od 77. minuta, ali nije vredelo, Leh je u LE.

Dinamo iz Zagreba je takođe u LE, oni su danas golovima Gavranovića i Ademija (2) slavili protiv Flore iz Estonije koja je postigla jedan gol preko Siniavskog kada su smanjili na 2:1.

Na kraju, dakle, 3:1 za Dinamo.

Granada je odnela pobedu u Malmeu, slavili su sa 1:3 golovima Mačisa, Puertasa i Erere. Jedini strelac za domaće bio je Berge.

I PSV je u Ligi Evrope, oni su slavili sa 0:2 protiv Rozenborga golovima Zahavija i Gakpa.

Golom u poslednjim minutima meča i to iz penala Liberec je savladao APOEL sa Kipra. Mara je bio strelac, pa je APOEL ostao bez evropskog takmičenja ove sezone.



Baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke