LE, kval. - "Petarda" Astane, "poker" Vulverhemptona, Sparta na crveno-beli pogon "prosula mleko"

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 08.08.2019.
20:15
Izvor: Sportske.net

Odigrano je pet mečeva u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

twitter.com/ACSparta_CZ
twitter.com/ACSparta_CZ

Povezane vesti

Astana je praktično završila posao protiv Valete, slavili su kod kuće sa 5:1 (3:0), razlika između ova dva tima je očigledna.

Sigurjonson, Logvinenkom i Tomasov su bili strelci u prvom poluvremenu za Kazahstance, Islanđanin je ponovo pogodio nakon 12 minuta u drugom za 4:0, bio je precizan sa kreča, dok kraja je utešni gol za goste postigao Fontanelja, konačan rezultat postavio je Janga.

Antonio Rukavina standardan u redovima Astane.

Ekipa AEK Larnaka sa Kipra je dočekala belgijski Gent, utakmica je okončana bez pobednika 1:1 (0:1).

Gosti su poveli preko Jaremčuka, Ivan Tričkovski je nastavio seriju, pogodio je za 1:1 u 88. minutu.

Vulverhempton ima velike ambicije ove sezone, to su još jednom dokazali, ne odustaju od LE, sada su kao gosti slavili protiv Pjunika sa 0:4 (0:2).

U prvom delu su pogađali Doerti i Himenez, Meksikanac postiže drugi gol na samom startu drugog, konačan rezultat je u nadoknadi postavio Ruben Neveš sa bele tačke.

Interesantno je bilo u Pragu, gde je Sparta ugostila Trabzon, gosti zadovoljniji konačnim ishodom, meč je završen rezultatom 2:2 (1:0).

Poveli su Česi u 16. minutu, Kosta je bio strelac, na asistenciju bivšeg igrača Zvezde Gelora Kange.

Nakon 20ak minuta igre u nastavku, Kanga postiže i pogodak, asistirao mu je još jedan bivši igrač Zvezde Srđan Plavšić.

Ipak, sve se za pet minuta okrenulo, Trabzon je golovima Ekubana i Serlota u 84. i 89. minutu poravnao rezultat i srećniji se vraća kući.

AEK je došao do velike prednosti u Rumuniji, slavili su kao gosti protiv Krajove sa 0:2 (0:0).

Poveli su u 60. minutu preko Mantolasa, konačan rezultat postavio je Livaja u 85. minutu utakmice.

Nenad Krstičić je odigrao poslednjih 10ak minuta za ekipu iz Atine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorčilo
Friday, 09.08.2019
00:18

Verujem da Liverpul ove sezone može do titule. Ovo je prvi put da to tvrdim bar što se tiče ove decenije. Siti jeste jak ko zemlja ali i Liverpul je. Siti je ostao bez jednog Kompanija koji im je doneo titulu prošle sezone protiv Lestera a nikog nisu doveli na njegovo mesto. Stouns i Otamendi ne ulivaju poverenje dok je Laport donekle na nivou. Ostali nosioci igre poput D. Silve, Aguera, Fernandinja, Otamendija ulaze u ozbiljne godine. Sane se ozbiljno povredio. Neće ga biti mesecima na terenu a i KDB je sklon povredama. Plus tu je opsesija sa LŠ dok je kod Liverpula neće biti. Liverpulova najveća snaga je odbrana. O Mane-Firmino-Salah tandemu je sve rečeno. Keita bi trebalo da se trgne i da bude važan temelj Liverpulove igre ove sezone. Očekujem veću minutažu za Šaćirija. Origi i Lalana mogu prijatno da iznenade. Larusi i Hoever će imati svoje minute jer su super talentovani. Ako zdravlje posluži ključne igrače Liverpula bar na nivou od prošle sezone titula je i više nego realna priča! Očekujem Arsenal na 3. mesto jer su se super pojačali. Tirni i Pepe su top pojačanja. U top 4 vidim i Totenhem dok Čelzi i Junajted nemaju šanse da budu preko 5. mesta. Lester može biti prijatno iznenađenje, ali i Votford i Bornmaut. Ispadaju Norič, Šefild i Brajton.

avatar
NikkiCFC
Friday, 09.08.2019
12:38

A ovo sto si napisao kakve veze ima sa ovom vescu? :)