LE (kval) - Estonci idu u Barselonu, Nikolić na Vaduc, Mandić pogodio u balkanskom derbiju!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 18.07.2019.
20:57
Izvor: Sportske.net

Nefči, Hagesund i Apolon jako ubedljivi u utakmicama prvog kola kvalifikacija za evropsko takmičenje.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Levadija je nakon produžetaka uspela da savlada Stjarnan sa 3:2 i tako obezbedi sebi dvomeč sa španskim Espanjolom.

Apolon sa Kipra je rutinski odradio posao protiv Žalgirisa i sa 4:0 na domaćem terenu (ukupno 6:0) slavio prolaz dalje. U narednoj rundi kiparski tim će se sastati sa boljim iz dvomeča Bran - Šamrok (prva utakmica 2:2).

Norveški Haugesund nije imao milosti prema Kliftonvilu, pa su gosti otišli u Severnu Irsku porazom od čak 5:1. Hagesund čeka teži zadatak u drugom kolu kvalifikacija gde će se sastati sa Šturmom iz Graca.

Nefči je takođe bio nemilosrdan u Azerbejdžanu gde je savladao Sperantu iz Moldavije sa 6:0 (ukupno 9:0), a za prolaz u grupnu fazu takmičenja boriće se sa Arsenalom iz Tule.

Zrinjski je ubedljivo slavio u balkanskom derbiju protiv Akademije Pande, u Bosni je bilo 3:0. Jedan od strelaca bio je i nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Staniša Mandić. Klub iz Mostara će snage odmeriti sa Utrehtom.

Svoje mesto u drugoj rundi kvalifikacija za LE pronašao je i Vaduc pobedom na domaćem terenu nad islandskim Breidablikom sa 2:1. Ekipu iz Lihtenštajna čeka bolji iz dvomeča Zeta - Videoton (prva utakmica 1:5).

Steaua je eliminisala Milsami trijumfom u Moldaviji od 2:1, a klub iz Bukurešta u drugoj rundi čeka Alaškert iz Jermenije.

Ordabaši je pobedom od 2:0 nad Torpedom Kutaisi u Gruziji uspeo da prođe dalje, nova prepreka za kazahstanski tim je Mlada Boleslav

AEK Larnaka plasirala se u dalji tok takmičenja minimalnom pobedom u Moldaviji nad Petrokubom, a u drugom kolu kvalifikacija Kiprani se sastaju sa Levskim.

Na susretu između Žalgirisa i Honveda nije bilo pobednika (1:1), pa su Mađari prošli zahvaljujući pobedi u prvoj utakmici. Honved će snage odmeriti sa Univerzitateom iz Krajove.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MOE28
Thursday, 18.07.2019
21:47

Ajde proverite dobro da li rezultat 3:2 vodi Levadiju ili Stjarnan dalje...