LE (kval) - "Bikovi" lagano, Tričkovski "potopio" Levski!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 01.08.2019.
20:47
Izvor: Sportske.net

Dobili smo još četiri imena za nastup u sledećoj rundi LE kvalifikacija.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Torino je od samog početka nagovestio Mađarima da su tu da "overe"posao.

Zaza i Armando Ico su u sedam minuta postigli dva gola, već je na poluvremenu bilo poznato da će Italijani nastaviti u daljim kvalifikacijama.

U nastavku Garba postiže prvi i jedini gol za Debrecen u ovom dvomeču, međutim Beloti u 69-om minutu vraća prednost od dva gola svojim "Bikovima". Konačni rezultat meča postavlja Miliko golom u nadoknadi vremena.

Klub iz Torina je tako prošao konačnih 7:1 u oba meča, u narednom kolu čekaju boljeg iz susreta Esjeberg - Soligorsk.

Posle 0:0 na domaćem terenu u Alkmaru, AZ je odlično odigrao na gostovanju u Švedskoj, Haken je savladan ubedjivo sa 3:0.

Boadu je bio strelac pred kraj samog prvog poluvremena, dok su Stengs i Til u razmaku od deset minuta doneli trijumf Holanđanima i nastup u trećem kolu kvalifikacija za LE gde ih čeka Mariupol.

Levski je pretrpeo pravu kanonadu na svom terenu u revanšu sa AEK Larnaka sa Kipra. Bugarski tim je primio po dva gola u oba poluvremena, izdvojio se neverovatni Ivan Tričkovski koji je postigao sva četiri gola u pobedi svog tima.

Ukupnom pobedom od 7:0 Kiprani su osigurali meč sa Gentom, AEK će biti domaćin Belgijancima već za nedelju dana.

Riga je prošla dalje zahvaljujući golu više u gostima u susretu sa Pjaštom. Poljaci su poveli u 20. minutu preko Feliksa, ali je Peterson samo šest minuta kasnije doneo izjednačenje za domaći tim.

Na kraju u 83. minutu "zlatna" rezerva Letonaca, Kamil Bilinski postiže gol za pobedu od 2:1 i eliminaciju tima iz zemlje svog porekla.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke