LE - Junajted jedva, Rnić pokorio Menhengladbah, "vučica" ubedljiva, Ludogorec preslišao "armejce"!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 19.09.2019.
23:01
Izvor: Sportske.net

Odigrani su mečevi prvog kola Lige Evrope u grupi G, H, I, J, K, L.

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Junajted slavio golom Grinvuda, Ljajić dao gol, ali nedovoljno za bod Bešiktaša. Nemanja Rnić odličan u austrijskom Volfersbergu, veliko razočaranje na "Molinou".

Grupa G

Porto - Jang Bojs 2:1

Portugalski predstavnik je uspeo da savlada tvrde Švajcarce ponajviše zahvaljujući dvostrukom strelcu Tikinjo Soarešu. Brazilac je bio precizan u dva puta u prvom delu igre, Nsame je posle prvog gola izjednačio na 1:1, ali je Tikinjo u 29. minutu ujedno postavio i konačan rezultat meča u Portu.

Glazgov Rendžers - Fejenord 1:0

Izabranici Stivena Džerarda su 10. minutu propustili veliku priliku da povedu iz penala, Tavernier je bio neprecizan, ali je njegov promašaj nadoknadio Odžo golom u 24. minutu

Grupa H

Espanjol - Ferencvaroš 1:1

Mađarski predstavnik je iznenađujuće poveo posle deset minuta gola, tragičar je bio Lopez koji je posle šuta Isaela sproveo loptu u svoju mrežu. Katalonci su napadali većinu utakmice, ali tek pedeset minuta kasnije stižu do izjednačenja golom Vargasa.

Ludogorec - CSKA Moskva 5:1

Neverovatno veče u Razgardu gde je bugarski predstavnik uspeo da preokrene rezultat protiv gostiju iz Moskve. Poveli su "armejci" golom Diveva posle 11 minuta igre, s minimalnom prednošću su i otišli na pauzu, ali ih je posle sačekalo bombardovanje domaćina.

U 48. minutu Vanderson izjednačuje, da bi dva minuta kasnije preko Lukokija Ludogerec i poveo. A onda sledi šou Keserua koji je postigao het-trik da bi postavio konačni rezultat 5:1.

Grupa I

Gent - Sent Etjen 3:2

Gent je poveo posle samo dva minuta golom Davida, da bi Kazri u 38. miutu poravnao na 1:1. Ipak David samo pet minuta posle šalje golom svoj tima na odmor sa prednošću od 2:1. Perin je u 64. minutu poslao loptu u svoju mrežu, na drugoj strani mu se "odužio" Kaminski tako da je od 75. minuta rezultat bio 3:2 za domaće.

Volfsburg - Oleksandrija 3:1

"Vukovi" su već posle prvog poluvremena imali prednost od 2:0, Arnold i Mehmedi su postigli dva gola u rasponu od četiri minuta. Ipak Banada smanjuje na 2:1 u 66. minutu, ali samo minut kasnije Brekalo na asistenciju Mehmedija vraća prednost od dva gola.

Grupa J

Borusija Menhengladbah - Volfsberger 0:4

Borusija je priredila neugodno iznenađenje svojim navijačima pošto su izgubili ubedljivo sa 4:0. Austrijanci su vodili sa tri gola razlike već posle prvih 45 minuta, pogađali su Vajsman, Leitgeb i Ricmajer. U drugom poluvremenu Leitgeb se još jednom upisuje u strelce i postavlja konačnih 4:0 za goste.

U sastavu Volfsbergera Nemanja Rnić je odigrao svih 90 minuta uz dobijeni žuti karton.

Roma - Bašakšehir 4:0

"Vučica" je bila ubedljiva protiv gostiju iz Turske. Kaisara je postigao autogol pred odlazak na pauzu posle šuta Spinacole, da bi Džeko i Zaniolo svojim golovima potvrdili trijumf rimskog kluba. Tačku na meč je stavio Džastin Klajvert golom u 90. minutu.

Aleksandar Kolarov je odigrao svih devedeset minuta u satavu domaćina.

Grupa K

Slovan - Bešiktaš 4:2

Česi su poveli posle samo četrnaest minuta preko Sporara, ali je Adem Ljajić golom iz penala izjednačio petnaestak minuta kasnije da bi Božikov autogolom omogućio gostima prednost pred odlazak na pauzu. Ipak Sporar još jednom postiže gol, ovaj put za izjednačenje u 58. minutu.

Česi ipak slave u ludoj završnici pošto su Ljubičić i Moha postigli gol za trijumf od 4:2.

Adem Ljajić je odigrao ceo meč za gostujući tim, dok je Dražić odigrao 76 minuta za domaći tim.

Vulverhempton - Braga 0:1

"Vukovi" su razočarali navijače na "Molinou" pošto su izgubili prvi meč LE, ovog puta slavila je Braga minimalnim rezultatom. Gol odluke postigao je Horta u 71. minutu.

Grupa I

Mančester Junajted - Astana 1:0

"Crveni đavoli" su uspeli da savladaju goste iz Astane na "Old Trafordu" minimalnim rezultatom. Mejson Grinvud je doneo pobedu svom timu pogotkom u 73. minutu. Nemanja Matić je odigrao svih 90 minuta u Solskjerovom timu.

 U drugom meču ove grupe Partizan je remizirao sa AZ Alkmarom 2:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dimebag Darrell
Friday, 20.09.2019
00:41

Zar Manchester ne igra ligu šampiona? Sve mi se čini da sam vidio da su dobili nekoga 0:3?

avatar
Filip1878
Friday, 20.09.2019
01:50

Idu za tri dana na gostovanje Vest Gemu. Nisi valjda očekivao najjači sastav? Mene je iznenadilo i što je Rašford igrao prvu postavu.

avatar
Stretford END 1878
Thursday, 19.09.2019
23:21

Tuazenbe definitivno treba da igra pored Megvajera.

avatar
Devil born 1878
Thursday, 19.09.2019
23:18

Kad neko procita junajted jedva rekao bi tezak mec, kad ono moglo lagano 7 8 golova, rasford tri sanse, lingard stativa, fred precka, bilo je tu jos prilika, igrali su sa 30% snage

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 19.09.2019
23:06

Неко је опасно слагао Чонга да треба да се бави фудбалом. Рашфорд није нормалан шта промашује,морало је да буде 2 : 0 на полувремену. Не знам зашто Гарнер никако не добија шансу,проток лопте би сигурно био бољи са њим на терену.