LE - Inter pobedio, ali ispao od Brondbija, Luksemburžani idu dalje!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 18.07.2019.
19:26
Izvor: Sportske.net

Finci načinili iznenađenje, međutim nije vredelo.

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Iako se očekivalo da će posle ugodnih 0:0 u gostima kazahstanski Tobol završiti posao kući, favoriti nisu uspeli da prođu u drugo kolo kvalifikacija za LE. Žones Eh iz Luksemburga je odigrala 1:1 u gostima i zahvaljujući golu Arslana u 59. minutu iz penala su prošli dalje.

U narednom kolu će imati dvomeč sa portugalskim Gimaraešom.

Kazahstan će imati predstavnika u narednom kolu pošto je Kairat Almati u oba meča nadigrao Široki Brijeg iz BiH sa po 2:1. Bosanci su imali prolaz kada su poveli u 90-tom minutu preko Bagraića iz penala.

Međutim sreća je trajala svega dva minuta pošto su Orazov i Kuait golovima u nadoknadi drugog poluvremena uspeli da preokrenu rezultat i odvedu svoji tim u narednu fazu kvalifikacija.

Makedonija GP je pregažena na "domaćem" terenu od strane Alaškerta. Jermenci su poveli golom Nenadovića u 21. minutu, da bi u u drugol poluvremenu sa golovima rezerviste Galvaa i Voskaniana bila overena pobeda od 3:0.

Ukupna pobeda tima iz Jermenije je ubedljivih 6:1, u narednom kolu ih najverovatnije čeka Steaua iz Bukurešta.

Teuta iz Albanije je doživela "Pirovu" pobedu. Albancima nije vredela minimalna pobeda nad letonskim Ventspilsom, pošto su gosti posle prvog susreta imali prednost od 3:0.

Letonce u narednom kolu najverovatnije čeka dvomeč sa splitskim Hajdukom.

Inter Turku je uspeo da savlada Brondbi sa 2:0 na domaćem terenu, ali to nije bilo dovoljno da prođu dalje, pa će Danci odmeriti snage sa Lehijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke