LE (GRUPE A i B) - Romina ''petarda'', Filip Stojković odličan u pobedi Rapida!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.11.2020.
20:52
Izvor: Sportske.net

Dva meča - ukupno 12 golova!

Beta/Luciano Rossi/LaPresse via AP
Beta/Luciano Rossi/LaPresse via AP

Povezane vesti

Grupa A

Roma - Kluž 5:0
21:00h Jang bojs - CSKA

Na rimskom ''Olimpiku'' večeras nije bilo ni trunke neizvesnosti. Roma je u potpunosti opravdala ulogu favorita protiv rumunskog Kluža i praktično sav posao završila već posle nešto više od pola sata.

Već u drugom minutu se mreža gostiju prvi put zatresla, kada je Spinacola asistirao, a Mhitarijan pogodio za vođstvo Rimljana od 1:0.

Prednost domaćih duplirana je u 24. minutu, kada je posle kornera sa leve strane, Ibanjez savladao golmana Balgradeana, a samo deset minuta kasnije Borha Majoral je povisio na 3:0 i praktično rešio ovaj meč.

U nastavku, Roma rutinski održava prednost, a u finišu ''dodaje gas''. Prvo u 84. minutu Borha Majoral postiže svoj drugi gol, a tačku je stavio Pedro pet minuta kasnije za konačnih 5:0.

Roma je tako stigla do sedam osvojenih bodova posle prva tri kola u Grupi A, dok je Klužu ovo prvi poraz i ostao je na četiri osvojena boda.

Grupa B

Rapid - Dandalk 4:3
21:00h Arsenal - Molde

Arsenal i Molde su, baš kako se i očekivalo, obeležili prva dva kola u Grupi B, videćemo od 21 čas ko će biti bolji u njihovom međusobnom duelu, a pre toga imali smo priliku da vidimo borbu Rapida i Dandalka za prve bodove u ovoj grupi.

Na kraju je bolji bio domaći tim koji je slavio rezultatom 4:3 i tako ostavio Irce usamljene na poslednjem mestu na tabeli.

Dandalk je poveo već u sedmom minutu golom Hobana, ali je usledio period meča u znaku domaćeg tima. Kapiten Ljubičić je u 22. minutu izjednačio ''projektilom'' sa oko 25 metara, na dodavanje bivšeg beka Crvene zvezde Filipa Stojkovića, a za preokret se pobrinuo Arase, koji je pogodio u 79. minutu za 2:1.

Međutim, nije dugo trajala radost domaćeg tima, samo dva minuta kasnije gosti su iznudili jedanaesterac, koji je u gol pretvorio Milman za konačnih 2:2.

Taj primljeni gol kao da je dao dodatni elan ekipi Rapida koja u finišu uspeva da prelomi meč u svoju korist.

U 87. minutu još jedna asistencija Filipa Stojkovića, ovoga puta za Hofmana koji pogađa za 3:2, a vođstvo je još ubedljivijim učinio Demir u prvom minutu nadoknade vremena.

Ni to nije bilo sve, bukvalno u poslednjim trenucima meča Dandalk uspeva da ublaži poraz iz još jednog penala, koji je ponovo uspešno realizovao MekMilan - 4:3.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke