LE (GRUPE A, B i C) - "Vučica" kroz transilvanijsku maglu do 1/16 finala, ali kakav gol igrača Slavije...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.11.2020.
22:55
Izvor: Sportske.net

Majstorski gol viđen u Nici, Roma već u šesnaestini finala. Blizu Leverkuzen i Slavija.

EPA-EFE/ROBERT GHEMENT
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Grupa A

CSKA Sofija - Jang Bojs 0:1
Kluž - Roma 0:2

Roma je danas uspela da obezbedi plasman u narednu rundu pošto je savladala Kluž u Rumuniji. Prvi gol smo videli u 49. minutu nakon centaršuta Veretoa, Debeljuh je zahvatio loptu i prevario sopstvenog golmana.

Na 0:2 povisio je Vereto iz penala, Mihtarijan je odigrao dupli pas sa protivničkim fudbalerom, oborio ga je golman Balgraden, a sudija je pokazao na belu tačku.
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   
Grupa B

Molde - Arsenal 0:3
Dandalk - Rapid Beč 1:3

Nakon pobede Arsenala u prvom meču danas u Norveškoj, ekipa Rapida iz Beča je uspela da zabeleži pobedu protiv Dandalka i da tako ostane u trci za drugi krug takmičenja.

Već u prvom poluvremenu gosti su poveli sa 0:2, prvo je Knasmulner bio strelac u 11. minutu, da bi Kara postigao gol u 37.

baner

Domaći nisu iskoristili najstrožu kaznu u 50. minutu kada je Oduva promašio penal samo četiri minuta nakon što je ušao na teren, a kazna je stigla od Kare koji je realizovao situaciju nakon asistencije Šika u 58. minutu.

U 63. minutu novi penal za Dandalk, ovoga puta ga je Šilds iskoristio.

Stefan Čolović danas starter u ekipi domaćih, ali se nije proslavio.
   
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Grupa C

Nica - Slavija Prag 1:3
Leverkuzen - Hapoel Ber Ševa 4:1

Slavija iz Praga je stigla do veoma bitne pobede u Ligi Evrope i do kraja takmičenja im je potreban jedan bod kako bi prošli dalje.

Poveli su preko Lingra fenomenalnim golom, teško da ćete danas pronaći lepši u Ligi Evrope, definitivno lepši i od gola Njegoša Petrovića za Crvenu zvezdu.

Guiri je izjednačio u 60. minutu utakmice nakon što je golman gostiju napravio veliku grešku napustivši svoju gol liniju, ali su gosti imali odgovor.

baner

Sevčik izvodi korner, Olajinka skače visoko i pogađa u 64. minutu.

Konačnih 1:3 postavlja Sima u 75. minutu utakmice.

Leverkuzen je lagano stigao do pobede protiv Hapoela Ber Ševe. Domaći su poveli preko Šika u 29. minutu, lopta ga je srećno pogodila u petercu.

Do 48. minuta nije bilo promene rezultata, a onda Leon Bejli pali motor i postiže gol za 2:0.

Gosti su deset minuta kasnije smanjili na 2:1 preko Švira, ali je ekipa Leverkuzena do kraja utakmice postigla još dva gola.

Fantastičnim golom iz slobodnog udarca Demirbaj je povisio na 3:1, da bi konačnih 4:1 postavio Alario nakon očajne intervencije golmana gostiju.


   
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke