LE: Devet srpskih igrača na terenu, četvorica na klupi

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.12.2018.
18:33
Izvor: Sportske.net

Kao i uvek, puno posla za FSS tokom utakmica Lige Evrope.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Večeras su na programu utakmice poslednje kola grupne faze Lige Evrope, od 18:55h na programu je 12 utakmica.

Ahisarspor će dočekati Standard iz Liježa, na terenu će od starta biti dva srpska fudbalera, Milan Lukač je na golu turskog kluba, dok je u odbrani belgijske ekipe Miloš Kosanović.

Bešiktaš dočekuje Malme, a u startnih 11 ekipe iz Istanbula je Adem Ljajić.

Kijevski Dinamo će ugostiti Jablonec, a na klupi češke ekipe našao se bivši defanzivac Čukaričkog Nikola Janković.

Lacio i Frankfurt igraju meč revijalnog karaktera, pošto su oba tima overila prolaz, Nemci su prvi, Italijan drugi.

Sergej Milinković-Savić nije u protokolu "Nebeskoplavih" zbog povrede, dok zbog kartona trener Ajntrahta ne može da računa na Filipa Kostića.

Od starta će na terenu u postavi nemačke ekipe biti Mijat Gaćinović, najbolji strelac Bundeslige Luka Jović je ostao na klupi.

Marsej dočekuje Apolon u okviru iste grupe, dakle meč nema takmičarski značaj, Nemanja Radonjić meč počinje na klupi Olimpika, dok je u startnoj postavi Apolona bivši vezista Partizana Saša Marković.

MOL Vidi našeg Marka Nikolića dočekuje Čelsi, gosti su overili prvo mesto u grupi, dok se Mađari još nadaju da mogu dalje. Marko Šćepović je od starta na terenu u dresu Vidija. "Plavci" u kombinovanoj postavi: Kabaljero, Zapakosta, Kristensen, Ampadu, Emerson, Barkli, Fabregas, Loftus-Čik, Vilijan, Morata, Hadson-Odoi

U okviru iste grupe, PAOK dočekuje BATE, ekipa iz Soluna bi mogla da pomrsi planove beloruskom sastavu, a za to će se potruditi Aleksandar Prijović, koji je u špicu napada "crno-belih". Na drugoj strani terena bivši defanzivac Voždovca Aleksandar Filipović, dok je na klupi ekipe iz Borisova bivši fudbaler Spartaka iz Subotice Slobodan Simović.

Kazahstanska Astana gostuje u Francuskoj ekipi Rena, za goste je od starta na terenu reprezentativac Srbije Antonio Rukavina.

Moskovski Spartak igra na stadionu "De la Keramika" protiv Viljareala, na klupi ruske ekipe je bivši fudbaler Zvezde Marko Petković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 13.12.2018
21:12

Petorica na klupi. Od svih ovih, samo su Ljajic i Prijovic bitni i donekle Gacinovic.