LE - Brazilski Ludogorec održao čas u Budimpešti, Espanjol slavio u Moskvi!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 03.10.2019.
20:51
Izvor: Sportske.net

Odigrani su mečevi drugog kola u grupama G, H i I.

EPA-EFE/Tamas Kovacs
EPA-EFE/Tamas Kovacs

Povezane vesti

Mečevi u grupi I završeni identičnim rezultatom 1:1, Porto zabeležio poraz u Roterdamu, Rendžersi izgubili posle preokreta u Bernu.


Grupa G

Fejenord - Porto 2:0

Holanđani uspevaju da stigne do svoje prve pobede u ovogodišnjoj Ligi Evrope, strelac u Roterdamu je bio Tornstra već početkom drugog dela igre. Porto je nakon toga imao inicijativu preko Marege i Marulande koji pogađa prečku, ali je defanzivac domaćih Karsdrop postavio konačnih 2:0 deset minuta pre kraja utakmice.

Jang Bojs - Glazgov Rendžers 2:1

Izabranici Stivena Džerarda su poveli golom Morelosa tik pred odlazak na pauzu, ali je tim iz Berna uspeo da anulira prednost gostiju već posle pet minuta igre u drugom poluvremenu preko Asalea.Jang Bojsi dolaze do pobede u samoj završnici preko Fasnahta u 93. minutu.

Miralem Sulejmani nije nastupio za švajcarski tim zbog povrede.

Grupa H

CSKA Moskva - Espanjol 0:2

Gosti iz Barselone osvaja sva tri boda u Moskvi zahvaljujući svom kineskom napadaču Vu Lei koji sjajno koristi asistenciju Vargasa u 64. minutu da bi pobedu overio Kampuzano u 95. minutu.  Moskovljani padaju na začelje tabele posle drugog poraza u isto toliko odigranih kola.

Ferencvaroš - Ludogorec 0:3

Bugarski predstavnik je maltene rešio posao u prvom delu igre, Lukoki postiže gol već u prvom minutu igre da bi Forster povećao na 2:0 pet minuta pred odlazak na pauzu. Grigore je dobio drugi žuti karton u 43. minutu, ali to nije smetalo Forsteru da postigne još jedan gol u 64. minutu i postavio konačnih 3:0 u Budimpešti.

Grupa I

Oleksandrija - Gent 1:1

Depotre je doveo Belgijance u vođstvo već u šestom minutu igre, ali su Ukrajinci uspeli da izjednače u 61. minutu preko Sitala koji tako donosi prvi bod ukrajinskom timu u ovogodišnjoj Ligi Evrope.

Sent-Etjen - Volfsburg 1:1

I u drugom meču grupe I je viđen nerešen ishod sa istim rezultatom. Francuzi su poveli u 13. minutu preko Kolodžidžeka, ali su gosti izjednačili samo dva minuta kasnije preko Vilijama što je i ostao konačan rezultat meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke