LE - Arsenal sve karte bacio na Ligu Evrope, isplatilo se!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 02.05.2019.
22:54
Izvor: Sportske.net

Odlična utakmica na "Emiratima".

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Arsenal je stigao do prednosti nakon prvih 90 minuta u dvomeču protiv Valensije pošto je danas slavila sa 3:1.

Ekipa Unaja Emerija koji je stručnjak za ovo takmičenje je gubila golom Diakabija nakon prekida, prvo je Rodrigo igrao glavom, dodao je do Diakabija koji smešta loptu glavom u mrežu za 0:1.

Onda je na scenu stupio Lakazet.

Prvo je uposlio Obamejanga u 18. minutu, ovaj mu je vratio pas, gol je bio prazan za 1:1, a sedam minuta kasnije se ponovo upisao u strelce pošto je iskoristio asistenciju Džake i poslao glavom loptu u mrežu. Donekle gol ide i na dušu golmana Valensije.

Do kraja poluvremena Džaka i Pereho po jedan šut na obe strane, oba su otišla preko gola.

Soler na jednoj i Lakazet na drugoj strani su imali šanse u prvih 20 minuta drugog poluvremena, a onda u 66. minutu neverovatna šansa za Lakazeta koji iz dva pokušaja nije uspeo da savlada Neta i da postigne svoj het-trik.

Nije to bilo sve od Arsenala.


Golove iz prvog poluvremena ovog meča možete videti
OVDE.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Непобедиви
Thursday, 02.05.2019
23:18

Dzaka je defanzivno neozbiljan, a igra poziciji gde mu je defanziva prioritet. Uvek deluje okej kada ima Toreiru pored sebe, ali bez njega je to dosta lose. Lakazet je morao da realizuje barem jednu od one dve sanse. Sreca pa je Obamejang pred kraj dao treci gol.

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Thursday, 02.05.2019
23:13

Primilo smo glup gol. Valencia je dala klasican FIFA gol. Ali onda je Lakazet pokazao da je klasa, i da je igrac za velike utakmice. Prosle godine je pogodio protiv Atletika u polufinalu, a sad i ovde protiv Valensije. Auba radi ono sto najbolje ume a to je da sprintom prolazi stopere i onda asistencija Lakazetu. Drugi gol je malo golman kriv ali je veoma nezgodno kad lopta na putu ka golu odskoci o zemlju. I na kraju Aubameyang postize pogodak, i to je na neki nacin ublazilo primljeni gol kod kuce. Mustafi se od najvece kiksare u zadnjih 5 meceva pretvorio u Maldinija veceras. To je verovatno zbog cinjenice da je igrao protiv bivseg kluba. Sledecu utakmicu ce odigrati dobro, a ona ce narednih 6 da kiksa kao lud. Mora mu se dovesti konkurencija. Xhaka odigrao lepo, vazan igrac mnogo, uz Ramzija i Toreiru je najbitniji u nasem veznom redu, jer dobro spaja napad sa ostatkom ekipe, samo da se brze oslobadja lopte i tako bi smanjio neke kikseve. Dobar rezultat,malo mi je krivo, jer smo primili jeftin gol, ali i ovo je dobar rezultat. Emeri postavio igru dobro zaista, ipak je ovo njegovo takmicenje. Rekao sam u komentaru posle ovih poraza da je Emeri verovatno bacio karte na LE i da me je strah da ne izvisimo i tamo, ali me on za sada uverava u suprotno. Sada jako na Brajton a posle revans hrabro kao protiv Napolija i nema problema. COYG!

avatar
jack wilshere
Thursday, 02.05.2019
22:58

Kako je krenulo, odlicno se zavrsilo. Iscupali smo ovo. Komentator je odlicno opisao igracki kadar Arsenala, toliki disbalans, jedan od najboljih tandema u napadu, a ostale linije tima jako kriticne.. Ali sta je tu je, zbiti redove i probati ovo osvojiti, a poslije sta bude.

avatar
Gorčilo
Thursday, 02.05.2019
22:57

Drago mi je zbog Arsenala. Njih najviše volim posle Liverpula. Šteta što Remzi ide. Na leto ako obezbede LŠ moraju dovesti 3-4 dobra igrača.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 02.05.2019
22:56

Mogu da se kladim da ovo sve nije slucajno. Arsenal izvuce Napoli u 1/4 finalu i odmah im se popravi forma u ligi. Pobede Napoli i odmah posle toga izgube 3 ligaske utakmice . I evo 1/2 finalu ostvare veoma vaznu pobedu. Ovo je 100% neka fora da sledece godine gledamo 5 timova iz Engleske u Ligi Sampiona . Nikako mi ne ide u glavu da onako naivno izgube od Lestera,Palasa i Vulfsa ,a pobede Napoli i Valensiju ,da kazem rutinski.

avatar
StefanK
Thursday, 02.05.2019
22:56

Da udjemo mi i Celzi u finale, pa posle bili cetvrti ili peti u ligi da ne brinemo za LS :D

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 02.05.2019
22:56

Lakazet igracina.

avatar
Kico14
Thursday, 02.05.2019
22:55

Zasluzena pobjeda. Sad samo pametno u revansu i eto finala.