Lazović priznao, imao je poziv Zvezde, ali nije bio spreman da se vrati kući

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 25.08.2019.
12:10
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije će danas debitovati u dresu Verone.

Epa/Focke Strangmann
Epa/Focke Strangmann

Povezane vesti

Povela se priča ovog leta da bi Darko Lazović mogao da se vrati na "Marakanu".

Momak koji je oduševljavao u dresu Crvene zvezde, klub je napustio kao slobodan igrač i preselio se u Đenovu, leta 2015. godine.

Do ovog leta je igrao za "Grifone", bio je standardan prvotimac, a sada priznaje da je dobio poziv za povratak u voljen klub.

"Bilo je priče oko povratka, ali u ovom trenutku nisam spreman da se vratim u Srbiju. Želja bi je bila da ostanem u Italiji. Zvezdi dobro ide, blizu je ponovnog plasmana u Ligu šampiona i zbog toga o meni kao njenom pojačanju i nije trebalo mnogo da se govori. Želim sreću crveno-belima i biću svim srcem uz njih u utorak protiv Jang Bojsa", rekao je Lazović.

On ističe da je poziv Ivana Jurića, hrvatskog stručnjaka sa kojim je sarađivao u Đenovi, prelomio da se preseli u Veronu.

"Presudio je poziv Ivana Jurića, a privuklo me je što ima istih igrača sa kojima sam bio u Đenovi", dodao je Lazović.

On je izjavio da su ambicije kluba pre svega vezane za opstanak, ali da će se boriti za što višu poziciju.

Lazović ističe i da je najveći deo grada Verone iza istoimenog kluba, govorio je i Borisu Radunoviću, koji je stigao u klub na pozajmicu iz Atalante, a nedavno je dobio i poziv Ljubiše Tumbakovića za duele sa Portugalijom i Luksemburgom u kvalifikacijama za EURO 2020.

"On je na Apenine stigao 2015, kad i ja. Mlad je, branio je svuda izuzev u prvoj sezoni u Atalanti. Bio je prošle godine u Kremonezeu, u Seriji B. Ostavio je dobar utisak i na EP za mlade, iako je naša reprezentacija rezultatski loše prošla. Pokazao je da se radi o odličnom čuvaru mreže i kod nas će se boriti za mesto prvog golmana", rekao je Lazović o svom novom saigraču.

Na startu šampionata, Verona igra sa Bolonjom, koju zbog borbe sa leukemijom neće sa klupe, već iz bolničke sobe, predvoditi Siniša Mihajlović.

"Dobar start je uvek bitan. Bolonja je izvrsno odigrala finiš prošle sezone, odlična je ekipa otkad je Mihajlović preuzeo. Želimo i, verujemo da možemo, da sa tri boda počnemo sezonu, a imamo i šansi da slavimo na gostovanju Lećeu u drugom kolu.

Želim Siniši da se što pre oporavi. Često sam dobijao pozive u reprezentaciju dok je on bio selektor, a ja igrač Crvene zvezde. Mihajlovića svi znamo sa terena i očekujemo da se brzo vrati
", rekao je bivši fudbaler čačanskog Borca i Crvene zvezde za "Sportski žurnal".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 25.08.2019
15:23

poziv zvezde vs poziv hrvatskog stručnjaka

avatar
Futuro Capitano
Tuesday, 27.08.2019
02:49

Taj strucnjak ga je vratio u zivot i moze da mu bude zahvalan

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 30.08.2019
22:25

zvezda bi ga poslala u orbitu pa je ipak njegov izbor nejasan.

avatar
REVØLT
Sunday, 25.08.2019
12:19

Bogami, dobro bih razmislio i o 3-5-2: Dmitrovic (Rajkovic, Radunovic)- Maksimovic, Milenkovic, Nastasic (Spajic)- Lazovic/Rukavina/Gacinovic, Maksimovic (sad mozda nece igrati, neka ga onda zameni Milivojevic), Matic (Lukic), Kolarov (Mladenovic) - Tadic (Milinkovic-Savic) - Mitrovic (Pavkov), Ljajic (Jovic). Kostic 23. igrac.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 25.08.2019
14:34

Nemoj Spajica i Rukavinu svega ti.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 26.08.2019
18:57

Mekan je Spajic

avatar
REVØLT
Monday, 26.08.2019
18:48

Nijedan od njih nije prvi izbor, ali, Spajica bih mozda i pre Nastasica, da znas.